2777
2789
عنوان

چرا انقد خبر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 141 پست
تجاوز نبوده میگن زنه به خواست خودش رفته بوده که فقط جون یک نفر تبدیل به سه نفر شده شکایت کرده

پس چطور میگی تجاوز نبوده؟

معنیشو میدونی؟

تجاوز یعنی بدون خواست و میل خودت مورد تعرض فیزیکی قرار بگیری .

دختره هم که قرار بوده با یک نفر باشه پس اون دو نفر به خواست خودش نبودن و تجاوز محسوب میشه .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه بازیکن تیم ملی نماینده یه کشوره غلط می کنه با ابروی یه ملت بازی کنه

بابا طرف گفت دوس دخترش. وده من گفتم تن فروشه 

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

و جریمه سنگین مالیبازم خوبهایران بود قرار بود چیکارش کنن؟میگفتن طرف خودش رفته و نمیدونم باکره نبود و ...

چی میگی دقیقا حالت خوبه ایران‌حکم تجاوز اعدام هست حالا اگر دختر باشه با رضایت دختر عقدش میکنن ونصف تن دختر میشه مهریه اش که نتونه اذیتش کنه اگر هم رضایت داد که هیچ .این همه ادم بخاطر تجاوز اعدام شدن

باز جی شده ‌؟

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

اها پس گناهکار نیستن! غلط کردن رفتن مسابقه یا هرزگی

چرا صددرصد هول بودن 

میکم یعنی تجاوز فرق داره با اینکه طرف با پای خودش رفته باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چی میگی دقیقا حالت خوبه ایران‌حکم تجاوز اعدام هست حالا اگر دختر باشه با رضایت دختر عقدش میکنن ونصف ت ...

احسان حدادی هم حکم اعدامش به خاطر تجاوز اومد حتی شلاق هم باید میخورد ولی نه تنها شلاق نخورد نه تنها اعدام نشد تازه شد رئیس فدراسیون دومیدانی امیدوارم این‌ها رو به سزای اعمال کثیفشون برسونن

بروهی ایران♥️🫡

حسین رسولیسومی رو یادم نیست

امیر مرادی

همیشه از اینکه تلاشام بی نتیجه بوده عصبی و ناراحت بودم و حس بدی داشتم الان میبینم کیا با چه شخصیتی به اون جاهایی که من براش تلاش کردم رسیدن حس خوبی دارم انگار من مناسب سیتم‌گزینشی اینا نبودم 

یه مشت لاشی و بی شخصیت و حرومی شدن قهرمان ملی و ... 

چی میگی دقیقا حالت خوبه ایران‌حکم تجاوز اعدام هست حالا اگر دختر باشه با رضایت دختر عقدش میکنن ونصف ت ...

اگه تجاوز اعدامه در صورتی که دختره باکره باشه و اینکه برای اعدام خانواده دختر باید دیه بدن.همه مگه دارن چنین پولی بدن که ذوق میکنی؟هر وقت بدون دیه اعدامشون کردن ذوق کن

پس چطور میگی تجاوز نبوده؟معنیشو میدونی؟تجاوز یعنی بدون خواست و میل خودت مورد تعرض فیزیکی قرار بگیری ...

بله میدونم ولی چون دختره خودش این کاره بوده یکم آدم دیدش تغییر میکنه وگرنه کار اون سه نفر کلا غلط بوده و‌هرزه و هول بودن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
امیر مرادی

بله دستشون درد نکنه زحمت کشیدن

در حد بین المللی سعی و تلاش کردن شرف نداشتمون رو ببرن

این همه بالیدم به اصالت هزاران سالمون حالا جرائت نمیکنم خارج از ایران بگیم ایرانی هستیم

کاربر آقا

اون ورزشکارا که گوه اضافی خوردن ، کاش حبس ابد براشون ببرن اصلا برنگردن به این مملکت 

اما خب اینم از نظر من مسخرست که بخوایم بگیم به دختره تجاوز شده

چرا چون فقط یکیشون رو اوکی بوده و دوتای دیگه نه؟!

بعضی‌ها میگن شغلش بوده 

کسی که می‌ره تو همچین شغلی ، احتمالا باید بدونه همچین معضلاتی هم براش ممکنه اتفاق بیفته 

آدمیزاد خودش باید اول حریم خودش رو حفظ کنه 

وقتی توی دختر راه میفتی با یک مرد غریبه که اهل یک کشور دیگه هست میری هتل محل اقامتش و خودت مراقب خودت نیستی، از دیگران چه توقعی هست؟!!!!

ریپلای نکنید که حوصله ندارم و صرفا نظرم رو گفتم....

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....