2777
2789
عنوان

چرا انقد خبر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 141 پست

فارس:شایعۀ تجاوز به الهه حسین‌نژاد صحت ندارد

🔹پس از انتشار خبر پیدا شدن جسد الهه حسین‌نژاد، گمانه‌زنی‌های بسیار در فضای رسانه منتشر شد؛ در این میان برخی رسانه‌ها به‌نقل از سایت رکنا مدعی تجاوز به او شدند.

🔹این درحالی است که نه در گزارش اولیۀ پلیس و نه در اعتراف قاتل چنین موضوعی صحت نداشته است.

🔹رکنا نیز در اطلاعیه‌ای نوشت که هرگز چنین خبری را منتشر نکرده و شایعات پیرامون تجاوز صحت نداشته است./فارس

✅ @Khabar_Fouri

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرچ کن

من که مذهبیم همچین چیزینشنیدم

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

خب سرچ کن تا ببینی وکلا چی میگن

وای من معنی شهادت رو یه چیز دیگه فهمیدم

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

فعلا معلوم نیس بعضیا میگن تن فروش بوده

بابا اصلا تن فروش باشه 

دختره مست بوده و لمس ادم مست تو کره جرمه حتی اگه شوهرش باشه چه برسه به رابطه زوری 

مثل اینکه چند نفر بودن و دختره راضی نبوده و به زور بوده

🥲