2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی خواهرشوهر گرسنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا توت فرنگی شوهرم خریده ۴۰۰ تومن شکرم خریدیم گفتیم مربا درست کنیم.خدا شاهده شکر اضافه بمونه میده ...

حق داری آدم معذب میشه اینجوری 

آخه زن حسابی غذا که پختی می‌رفتین چند تا نون هم میخریدی مهمون گرسنه از رو سفره بلند نشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چرا همسرت گفت نون نمی‌خواد همین بسه دید اون نمیره پا میشد خودش می‌رفت چند تا نون می‌خرید میآورد

دیگه این وقت شب نون پیدا نکردن.ما یه هفته پیش گفتیم داریم میاییم

چون شوهرم شبا غذا نمیخوره یه لقمه هم کافیش بود .بقیه جهنم

مقصره یه کم 

ولی این گفت نمی‌خواد 

خواهر شوهرت هم باید می‌رفت نون می‌خرید یا می‌گفت داداش برو نون بخر این کمه 

زیاد اومد صبح میخوریم 

عزیزم غذا رو که درست کرده نون نخریدن نون که قیمتی نداره مهم غذا بود که پخت دیگه باید می‌رفت نون می‌خ ...

ببین انقدر بیخیال بود وقتی دید تو فریزر نون بربری بود فقطخندید انداخت گردن شوهرش که چرا یادم ننداختی

حق با شماست....

به نظرم فردا برگردید خودتو سبک نکن بیشتر از این 

ببین بحث احترام یه چیزه

بحث شکم و خوردن یه چیز دیگه

خودت گفتی املت درست کنید خوب دو کیلو گوجه و چندتا تخم مرغ دیگه سر هر کوچه ای پیدا میشه نون دیگه چیزی نیست که بهونه میاره...

ولی چهارتا سیب زمینی ابپز له کنی با چند باگت به نظرم رسما میگه برام مهم نیستید خوش گلدین

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
وضع مالیشون چطوره

بابا عزیزم یعنی نونم ندارن بخورن. به اندازه ی دهنشون دارن من نگفتم چلو میخوام گفتم املت بحث سر اینه نون نخریدن یه هفته پیش گفتم میاییم.البته همیشه همینکارشه 

محبت نصفه نیمه.خوب از اول دید نون نیست،شامی و برنج درست میکرد.

درسته من خوشم نمیاد اینجور برم جایی معذب میشم وقتی کم باشه 

حالا همینو پختی میرفتی نون هم میخریدی 

چرا خودشون رو بی ارزش میکنن با این کارا

بابا عزیزم یعنی نونم ندارن بخورن. به اندازه ی دهنشون دارن من نگفتم چلو میخوام گفتم املت بحث سر اینه ...

من حرف بدی نپرسیدم فقط گفتم وضع مالیشون چطوره

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
محبت نصفه نیمه.خوب از اول دید نون نیست،شامی و برنج درست میکرد.

شوهرش گفت چرا برنج نزاشتی گفت خب اون موقع کاش یادم مینداختی.همیشه خونشون غذای ساده میخوریم ولی بازم گشنه

ببین انقدر بیخیال بود وقتی دید تو فریزر نون بربری بود فقطخندید انداخت گردن شوهرش که چرا یادم ننداختی

دنیا رو آب ببره بعضیا رو خواب می‌بره 

حالا من شنبه مهمون دارم اونم عصر 

شام و ناهار نیست 

از الان تو فکر اینم چیکار کنم چیکار نکنم