2777
2789

خیلی حرفای زشتی زده بود اونم گفت وای چه بیشعوره خاک تو سرش و اینا

بعد چند روز پیش روضه داشتم خواهرشوهرمم رفته بود سفر دعوت نکردم 

دختر داییش با خنده گفت وایستادی بره مسافرت روضه بگیریا

برام عجیب بود که دید چه حرفایی شنیدم ولی انتظار داشت بازم خواهرشوهرمو آدم حساب کنم!

حساس شدم؟

اره حساس شدی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ی تخته کم نیست؟ دختر خوب ادم میره به دختر دایی طرف میگه چی گفته؟؟؟ دعا کن برات بد نشه. هرچی باشه اونا فامیلن و شما غریبه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
مطمئن باش اگر بدترین رفتارها هم باشه بالاخره خانوادشون هستند بهتره به خانواده و فامیل طرف حرف نزنی چ ...

هرروز میگفتن چرا با خواهرشوهرت صحبت نمیکنی چرا محل ندادی چرا دعوت نکردی

خواستم دیگه متوجه بشن مرض ندارم دلیل دارم

شما ی تخته کم نیست؟ دختر خوب ادم میره به دختر دایی طرف میگه چی گفته؟؟؟ دعا کن برات بد نشه. هرچی باشه ...

نه بحث ول کردن نیست فقط خواستم دیگه اسمی ازش نیارن و بدونن چقدر ازش بیزارم

نباید به فامیل شوهرت اعتماد کنی و انتظار داشته باشی حتی وقتی حق با اتوئه طرف تو رو بگیرن
الان اینجوری که شما پیام ها رو نشون دادی اونا هم شاخک هاشون تیز میشه هر رفتار شما رو به عنوان تلافی برداشت می کنن. اگه نمی گفتی اونم شاید نمی فهمید که شما عمدا می خوای خواهر شوهرت تو روضه نباشه آسایش بیشتری داشتی

اصلا انتظار نداشتم ذره ای تعجب کنه که دعوت نکردم چون فکر کردم متوجه عمق فاجعه بینمون شده

خب شده که این حرفو میزنه ..حالا اون عنتر خانوم سر چی فحش داده .شوهرت میدونه ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

وقتی مشکلتونو گفتی ایشونم حدس زده بابت مشکلتون عمدی وقتی خواهرشوهره نیس روضه گرفتی

درست فکر کرده اگر هم بود دعوت نمیکردم ولی نیازی نبود بیان کنه چون خودشم جای من بود نمیخواست دیگه این آدمو ببینه