2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی خواهرشوهر گرسنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش گفت چرا برنج نزاشتی گفت خب اون موقع کاش یادم مینداختی.همیشه خونشون غذای ساده میخوریم ولی بازم ...

خودش مگه آلزایمر داره  که همه چیز رو شوهرش باید یاداوری کنه 😖

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بابا رفتن بخرن ساعت ۱۱ شب مغازه نون نداشت

نه منظورم این موقع نیست 

همون موقع که تصمیم گرفت غذای نونی بپزه اول باید فکر نونش رو میکرد 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

حق با شماست....به نظرم فردا برگردید خودتو سبک نکن بیشتر از این ببین بحث احترام یه چیزهبحث شکم و خورد ...

آخه خیلی خودمونیه با ما همش میبریمشون شمال .خیلی ناراحتم امروزم همش دست تو جیب خودمون بود.باید با شوهرم بعدا دعوای حسابی کنم.پول ما بی ارزشه که هی خرج اونا کنه بیام تهران باید بی پولی بکشم.تازه شوهرم گفت چرا از خونه تن ماهی نیاوردی.

خدا فردارو به خیر کنه.نمیتونم برگردم چون میفهمن بهم برخورده تقصیرا گردن من میشه تازه طلبکارم میشن.ولی شوهرمو باید بچزونم.میاد اینجا فقط خرجشون میکنه.غذا هم اینجور میخوریم تازه خونمونم خالی میکنه میگه ببریم برای خواهرم

من نمیدونم کاری با نون ندارم غذاشونم خوب نبوده توم نمیگی وضع مالیشون چطوره اگه داره و غذا خوبی نمیزاره بی ادب و خسیس اگه نه که هیچ 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
من باشم برمیگردم دیگه باهاشم سفرنمیرم

متاسفانه نمیشه چون میفهمن من بهم برخورده تازه همه حتی بچه ها و شوهرم طلبکار میشن.ولی بعدا به خدمت شوهرمبرسم که اینهمه خرج اینا میکنه

من نمیدونم کاری با نون ندارم غذاشونم خوب نبوده توم نمیگی وضع مالیشون چطوره اگه داره و غذا خوبی نمیزا ...

ببین خیلی احساس خودمونی میکنه.ولی اگه نداشته باشه پس خودش سیب زمینی سرخ کرده رو با چی میخوره باید یا نون داشته باشه یا برنج دیگه.یعنی خودشم گشنه میمونه. ولی داره در حد خودشون و اینکه یه مهمونو با غذای ساده ی نونی پذیرایی کنه ولی نکرده