2777
2789
عنوان

نقشه برای رو کردن دست داداشم و دوست دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 74 پست
وقتی همه رو بیرون می کنه از خونه حقشهکاری داره بره برای خودش خونه بخره دختره هم بیاره پیش خودش اصلار ...

ببین من تایید به کار داداشش نکردم . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها چرا اینطوری هستید مثلا میخوای مانع شی تا دلت خنک شه یا اینکه اونو جلوی دوستش خوردش کنی چه بهت ...

حسادت چی، چرا باید خواهر همیشه خلاف میلش اواره بشه آقا به کامش برسه، خونه مجردی داشت هر کاری دلش خواست بکنه ولی حق نداره به زور کسی رو بفرسته جایی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

دست گیر!!!تو از ی آدم سر مسائل چرت و پرت که اصلا مقصر نیستی کتک بخوری بازم اینو میگی

یه آدم  مریضه ،   از نظر من مجوزی به  رسوا کردنش به ما نمیده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

شماها چرا اینطوری هستید مثلا میخوای مانع شی تا دلت خنک شه یا اینکه اونو جلوی دوستش خوردش کنی چه بهت ...

من اصلا کاری ندارم میخاد شبانه روزی هر کاری باهم میکنن بکنن

چرا منو الکی دک میکنه من بخاطر این بهونه‌هاش خیلی وقتا از کارام زدم یا کلاسمو کنسل کردم و با مامان بابام رفتم 

دست گیر برا رابطه جنسی ؟!!

بله ، دستگیر یعنی ، کمک به اصلاح رفتار اشتباه

حسادت چیه؟؟

میگه داداشم برای اینکه دوست دخترش رو بیاره خونه من رو آواره می کنه و مجبور میشم جایی که دوست ندارم رو برم.

بعدشم شاید اصلا خانواده‌ی استارتر راضی نباشن یکی بیاد تو خونه شون و بره روی مبل و تختشون. خونه مجردی داداشش که نیست خونه برای خانواده‌ست.

حریم شخصی میفهمید چیه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ببین من تایید به کار داداشش نکردم .

ببخشید شما با توجه ب امضاتون خدارو قبول دارین، ولی عوض اینکه کاری ک خدا گفته از بیخ غلطه رو محکوم کنین،بی مشکل نشونش میدین

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))