2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی خواهرشوهر گرسنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 86 پست

چقدرم اصرار کردم املت درست کنه چون این غذا روغنش خواه ناخواه زیاده میدونستم روغنش میشینه تو گلوم.ولی گفت گوجه کم داریم گفتم عیب نداره یه ذره هم رب قاطیش میکنیم قبول نکرد الانم گلوم درد میکنه .کلا این دفعه نسبت به قبلها غیر قابل تحملتر شد😥

ناراحت نباش عزیزم،اگه فرداهم قراره خونشون باشین خودتون چند تا نون با پنیری،کالباسی جیزی بگیرین ک اگه فرداهم همینجوری بی احترامی کرد  ی چیزی باشه بخورین ،اگرم پرسید چرا مثلا نون و پنیر خریدین بگو گشنمون میشه گفتم ی چیزی باشه اکه گشنه شدیم بخوریم با بچه هام،بعد از اونم هیچوقت ن خونش برو،ن خونت اومد بهش احترام بذار ک سرش گیج بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحت نباش عزیزم،اگه فرداهم قراره خونشون باشین خودتون چند تا نون با پنیری،کالباسی جیزی بگیرین ک اگه ...

قراره با ما بیان تهران خونه ی مادرش تصمیم دارم اگه شوهرم گفت خواهرمو دعوت کن من بپیچونمش تا آدم بشه.من خواهرشوهرمومقصر اصلی نمیدونم وقتی شوهرم هر جا میره میگه غذای ساده بزار به خودت زحمت نده همین میشه دیگه.باور کن خواهرشوهرم اینجوری به شوهرش غذا نمیده چون شوهرش شکموی. ولی وقتی میبینه برادرش اینجور میگه از خدا خواسته اینجور تنبلی میکنه.منم که این وسط عروس نیستم که احترام گذاشتن به من براشون مهم نیست

قراره با ما بیان تهران خونه ی مادرش تصمیم دارم اگه شوهرم گفت خواهرمو دعوت کن من بپیچونمش تا آدم بشه. ...

اره توهم بپیچون،اگرم مجبور شدی دعوتش کنی مثلااگه۵نفرین ب اندازه۳نفر غذادرست کن 

وقتی من یه هفته پیش به شما بگم فلان روز میام شما برای خونت نون نمیخری ؟ نصف نونم خونشون نداشتن

من چهار روز دیگه میخواست مهمون بیاد باورت میشه تا بهم گفتن همون عصرش زدم بیرون یعنی جوری خرید میکردم خواهرم میگفت مگه چند نفر هستن گفتم ۲نفر گفت چرا اینهمه گفتم من دیگه وقت نمیکنم برم بیرون وقتی مهمون اومد و اینکه مطمئنم بیشتر از یک روز میمونن بعد چطور اینا خجالت نمیکشن اینطور پذیرایی میکنن.

عزیزم خدا خیرت بده فکر کردی ما اینجا میاییم مفت خوری از خونه بار میکنیم میاریم اینجا.بیرونم میریم با ...

مهمونی رفتن با اینهمه خفت چ ارزشی داره..والا برین هتل هم باکلاس تر و قشنگتره

اول از همه سعی کن خونه همچین آدمهایی اصلا نریرابط باهاشون نداشته باشیضمنا شوهرت شوهرت نباید بگه این ...

خبی عشقم سمام ک فیلم ترسناک کینع بهت معرفی کردم چخبرا چیکارا میکنی شناختی ؟

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

یعنی چی تقصیری مدارن میزبانن باید برا مهمون دیگه نون داشته باشه، سرراه میومدن میخرید نمیدونه خونش چی ...

منظورم اینه که شوهرش نباید بجای زنش تصمیم میگرقت ومیگفت کافیه

باید میزاشت که برن نون بخرند تا اینکه متوجه بشن نون کم میاد

یکم خجالت بکشن. به خودشون بیان

خبی عشقم سمام ک فیلم ترسناک کینع بهت معرفی کردم چخبرا چیکارا میکنی شناختی ؟

آره عزیزم

یه مدتی حدودن یه ماهی

پشت سرهم فیلمهای وحشتناک با شوهرم نشستم نگاه کردم

واسه من معمولی بودن

دیگه خوشم نیومد ولش کردم.

و اینکه 

خبر بخصوصی نیست عزیزم

آره عزیزمیه مدتی حدودن یه ماهیپشت سرهم فیلمهای وحشتناک با شوهرم نشستم نگاه کردمواسه من معمولی بودندی ...

درخاستمن قبول کن دوست شیم

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️