2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 102 پست
من چندین سال کار کردم قانون جذب و امیدوار و راضی بودم به مراحل بالایی رسیدم ولی متاسفانه اتفاقی ا ...

خب عزیزم نباید  دلسرد شد صبرت بایذ خیلی زیاد باشه ناامید  نشی الکی من خودم. یتایمی از زندگیم انقدر فشار روم بود ک دیگ واقعا حال روحیم وحشتناک بود  فهمیدم دوستام فیکن از طرف خانواده قلب شکستگی  زیاد ی داشتم همه اینا باعث شد ب قانون جذب روی بیارم واقعا هم  بهم کمک زیاد ی کرد و حالم از اون رو بع این رو کرد

متاهلی یا مجرد؟😄

مجردم۲۵سالمه ولی شاید باورت نشه حتی  ی بار باکسی او رابطه  نرفتم😂🤦🏼‍♀️البته هربار یجیزی شدع قسمت  نشده  ذارم رو خودم  کار میکنم تاحدودی موفق هم بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی چیز دیگ ک یاد گرفتم این بود ک کائنات ب این فکر نمیکنن ک این خواسته تو بزرگه یا کوچیک 

تو خودت وقتی ی خواسته ای رو تو ذهنت میپرورنی میگی وای این چقد بزرگه مگ میشه الان رسید بهش خودت باور کردی ک رسیدن ب این خواستن ممکن نیست 

مجردم۲۵سالمه ولی شاید باورت نشه حتی ی بار باکسی او رابطه نرفتم😂🤦🏼‍♀️البته هربار یجیزی شدع قسمت ...

عززیزم انشالله ک بهترینا برات رقم بخوره 

تا میتونی فکرای مثبت داشته باش زندگی زناشوییتو تو ذهنت ب بهترین شکل بچین تا رقم بخوره برات

هر فکری ک تو ذهنت داری ی انرژی داره ساطع میکنه و کائنات ب این فکر نمیکنه مثبت فکر میکنی یا منفی اون ...

ارع منم دیر بع  این نتیجع رسیدم  متاسفانه ادمای دورم خیلی ازم انرژی میگزفتن ولی خیلی زیاد بهم  ضربه زدن ولی خب خدا دوسم داشت دست شونو رو کرد بذام واز چشمم  افتادن  بشدت براشون سود ومنفعت داشتم ولی اونا ازم استفادع میکردن ی مذت واقعا حالم بد چون همه رفیقای صمیمی بودن همم اینکه  چون  تو مشکلات خانوادگی  یهو تنهام گذاشتن ناراحتم  کرد این مسله ولی خب  بعدعنوان ی تجربه  پذیرفتمش  ورها کردم والان فقط چسبیدم بع خانوادمم  وپیشرفت وکارو تحصیلات وهدفا وارزو هام اولویته

عززیزم انشالله ک بهترینا برات رقم بخوره تا میتونی فکرای مثبت داشته باش زندگی زناشوییتو تو ذهنت ب بهت ...

مرسی از انرژی مثبتت عاشق ادمایم انرژی مثبت میدن  همجین خودتم همیشه  زندگی  عالی داشته باشی درکنار همسرت  االبته  الان هدفم اینع ارشدمو بگیزرم وبعدم کار پیدا کنم بعدم اژ خدا مبیحوام هم فرکانس  خودمو وارد زندگبم کنه کسی  ک درکم کنه ودوسم داشتع باشه باهام رفیق  باشه  

ی چیز دیگ ک یاد گرفتم این بود ک کائنات ب این فکر نمیکنن ک این خواسته تو بزرگه یا کوچیک تو خودت وقتی ...

ااره افرین باید بعترین و عالی ترینا برا خودت بخوای   وافسون مبخوذم چرا زودتر باعاش اشنا نشدم   ولی  الانم دیر نشدع زندگی  ادامه داره

مرسی از انرژی مثبتت عاشق ادمایم انرژی مثبت میدن همجین خودتم همیشه زندگی عالی داشته باشی درکنار هم ...

اگه میخوای همچیین چیزی اتفاق بیوفته براتت فقط تجسم کن خودتو تو اون لحظه و محیط قرار بده با تک تک جزئیاتش 

قربونت برم همچنین من خودم عاشق اینم بشینم با ی نفر ک چنتا کتاب بیشتر خونده صحبت کنم بهم تجربه هاشو بگه خیلی حال میده 

ااره افرین باید بعترین و عالی ترینا برا خودت بخوای وافسون مبخوذم چرا زودتر باعاش اشنا نشدم ولی ...

آدمایی ک از زندگیت خارج میشه یا د یگ باهشون ارتباط نداری از میگن ک فرکانساتون انرژی هاتون باهم هم خونی نداشت 

هیچ وقت ناراحت نشو ک رفیقای صمیمیتو از دس دادی ب این فکر کن ک تو داشتی روحتو پرورش میدادی و معاشرت با اینا باعث پایین اوردن انرژیت میشد

اگه میخوای همچیین چیزی اتفاق بیوفته براتت فقط تجسم کن خودتو تو اون لحظه و محیط قرار بده با تک تک جزئ ...

من توی چار سال گذشتع  خیلی باادمای سطح پایین گشتم  وهمونا برام گرون تموم شدن الان عاشق اینم باکسی ارتباط بگیرم  ک چیزب یادم بده بقول تو چارتا کتاب خونده باشه چیزی ازش یادبگیرم نه اینکه افتخارش  این یاشه چارتا پسر بعش چراغ  سبز نشون دادن ومتسفانع دیر فهمیدم اعتماد بنفسم وباخاک یکسان کردن اما خودمو جمع کردن الان گاهی خود قدیمم یادم  میرع ک چتور اجازه دادن همجین کسای تو زندگیم  باشن

من توی چار سال گذشتع خیلی باادمای سطح پایین گشتم وهمونا برام گرون تموم شدن الان عاشق اینم باکسی ار ...

اون آدما باید تو مسیر زندگیت قرار میگرفتن تا تو با خود اانت آشنا میشدی بعصی آدما میان ی درسی میدن بهت و باعث پیشرفتت میشن 

آدمایی ک از زندگیت خارج میشه یا د یگ باهشون ارتباط نداری از میگن ک فرکانساتون انرژی هاتون باهم هم خو ...

ااره بخدا دقیقا اصلا  روحیع مو داغون کردن مخصوصا  یکی شون همش بدمو میخواست  تا میتونست استفادع   کرد درصورتیکه ک من صدمو گذاشتم  وفهمیدم خدا خواست از زندگی م بره حتی خانوادمم  متوجه شذع بوذن میگفتن قطع رابطه کن من گوش نمیگردم  ک یچیری پیش اومد خودش و بهم ثابت  کرد تجربع تلخی بود قلب شکست وچشمم وباژکرد واندازه ۵سال بهم تجربه  ذاد وپخته تر شدم 

اون آدما باید تو مسیر زندگیت قرار میگرفتن تا تو با خود اانت آشنا میشدی بعصی آدما میان ی درسی میدن به ...

ااره بخدا  گ خودتو دوس داشته باشی وقتی خودتو دوس نداشته باشی خدا هم میگه بزاریکم با این ادما  زجرش بدم ک  حودشو باور کنه