2777
2789
عنوان

کاشکی بمیرم😭😭😭

218 بازدید | 16 پست

الان 1 سال و نیم اقدام میکنم هر ماه زود تر از ماه قبلی پریود میشم 

دلم واسه شوهرم میسوزه روم نمیشه بهش بگم باز پریود شدم 

خیلی بچه دوست داره و دلش بچه میخاد وقتی بهش میگم پریود شدم اشک میاد پر چشاش ولی می‌خنده و یجوری رفتار می‌کنه من بیشتر ناراحت نشم 

کاش بمیرم دیگه واقعا انتظار سخته می‌دونم زمان زیادی نیست ولی افسرده شده سر این موضوع استرسی شدم شدید اگه نازا باشم چی دکتر هم چند بار رفتم فایده نداشت اصن😭😭😭😭

مننن با چنند نمونه قرص و حتی آمپول فقط یدونه فولیکول فعال داشتم هر ماه 

آخه چرا انقد کم 

نمی‌دونم چیکار کنم از چه روشی و سبک زندگی برم جلو آخه 

دست به دعا خدا و همه اماما هم شدم ولی انگار من بنده خدا نیستم 

وقتی میبینم اونایی ک با من عروسی کرده بودن همه بچه دارن بیشتر عصبی میشم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو امام زمانو. صداکن

همشونو صدا زدم ، نذر و نیاز کردم ، نذر دادم ، دعا کردم ، التماس خدا و همه اماما کردم ، گریه کردم 

ولی خدا منو نمی‌بینه ، از اول زندگی اصن بنده‌ای نبودم سر یچیز برام کاری کنه همیشه بد بیاری بود ، کفر نمیگم ولی برای من یبار نبود اصن الان یک سال و نیم من هرررر ماه دلم میخواد بیبی چک بزنم با ذوق به شوهرم مثبت شدنش رو نشون بدم😭😭😭

برو شهرای دیگه پیش دکتر اگه تهران نیستی برو تهران شاید اصلا مشکل از سمت تو نیست از شوهرته

شوهرم آزمایش داده مشکل نداشته ، ذخیره فولیکول خودم کمه ، من با دارو های مختلف فقط یدونه فولیکول بالغ داشتم 

حالا میخام برم مرکز ناباروری اصفهان ببینم چی میشه 

دعا کنید جواب بگیرم واقعا سخته 

وای ۲۲ سالته انقدر عجله داری؟دلت نمیخواد یکم جوونی کنی چهارتا مسافرت بری خوش بگذرونی؟

نه واقعا ، بچه های مردمو میبینم دلم غش می‌ره 

دلم میخواد بچه داشته باشم 

بیشتر وقتی میبینم شوهرم دور بچه های مردم انقد می‌چرخه و دلش بچه میخاد بد تر میشم 

یه توصیه خواهرانه بکنم؟آروم باش.یه مدت برگ سنجد یا شکوفه سنجد رو دم کن بخور فولیکول هارو زیاد و بزرگ میکنه  .روزی یه فنجون یه ماه دو ماه امتحان کن انشالله نتیجه بگیری 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه توصیه خواهرانه بکنم؟آروم باش.یه مدت برگ سنجد یا شکوفه سنجد رو دم کن بخور فولیکول هارو زیاد و بزرگ ...

مرسی عزیزم 

از عطاری ها باید بگیرم درسته؟

میشه قشنگ برام بگی چقد آب باشه و چقدر از اینا که گفتی 

و حتما باید دم بکشه یا بجوشم هم فرقی نداره