2777
2789

من از فامیل های دور پدرشوهرم میشم پارسال عروسی جاریم بود فک میکردم کلا اخلاق پدرشوهرم اینطوریه تا اینکه دیدم نه فقط با من اینجوری رفتار میکنه هی به من میگه دهاتی بعد ی پشت چشم نازک میکنه این قیافه داغون خودشون نمیشه تحمل کرد پسر کوچیکشون که بوی همیشه پا میده مادرشوهرمم که هیچ وقت لباس تمیز تنش نمیکنه خواهر شوهرم که نمیشه باهاش حرف بزنی نگاه دندون هاش میکنی حالت بهم میخوره ۱۰ که مسواک نزده  همش تو ذهنم مرور میکنم چرا با وجود که خودش آدم دهاتی میخواد منو ناراحت کنه به خاطر چی  مثلا  اصلا معلوم نیست مردیکه چه مرگشه انکار طلب داره از من اشغال 

ازدواج کردی؟

شوهرت خوبه؟

با خونواده شوهر زندگی میکنی ( تو خونه یاتو شهرشون )

یا نه کلا اونا شهرستانن شما تهران؟

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بابا قطع رابطه کرد هر گاهی مجبورم سز بزنم ولی کلا خانواده شوهر من از مهمون خوششون نمیاد

باهاشون حرف نزن اصلا از جلوشونم رد نشو،شوهرت اگه براش مهمه تحقیر نشی تو رو اونجا نمیبره