سلام ممنون میشم کسایی ک از قانون جذب وتجسم سازی تجربه ای دارن تایپیک بزنن و خودم تازه باهاش اشنا شدم ی نشونه های هم دریافت کردم ک انگیزه مو زیاد کرده واگ امکان داره کامنت منفی نزارین ممنون میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خودم آدمی بودم کتو ۱۸ سالگی عاشق شدم و ازدودج کردم آره خیلی خوبه ب نظرم آدم از ی جایی ب بعد نیاز ...
خب ببین همه دوستام وهمسنام از۱۸سالگی لاقل عشق اول داشتن یا یدونع پارتنر دارن ولی من نه ولی الان مثل قبل شکایت هم ندارم ولی خب ادم گاهی میگع چرا مگ من چیم از بقیع کمتر ادم دوس داره یچیزای روتحربع کنه این همون حسرتت هست ک میگم
اخیی عزیزممم چقد باید عقده و کمبود داشته باشه واقن مگ زیبایی و زشتی و آدما تایین میکنن مهم سیرت و دا ...
ااصلا ادمای خوبیم نبودن ها همه شون فقط دنبال یدختر بودن ک باهاش خوس بگذرونن بعد فیس من خیلی ازاون تودل برو تر بود واونم اینو میدونست. بذا همین اینتوری میکرد ک خودشو بالا ببرع بعد پارتنر خودش خیلی باهام رفیق بود اگ لون بود قاپبدع بودش واصلا عم میگم قیافه ای نداشت ولی خب هرچی بود دیگ دوستمم نیست