2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 102 پست
وای واقن حتی اگ ایمان داشته باشی ی سنگ برات معجزه میکنه برات رقم میزنه کل جهان با انرژی میچرخه

خیلی جیزا کلی تو ذهنمه راجب ایندم ولی باید جزیی شه باید  اول از چیرای ریر سروع بشه مثل  همبن شغل وپارتنر

نه رو اون تمرکز ندارم اصلا نمیخام شبیه ش یاشم چون اونم از کمبودش ک براش مهم ادمای زیادی بهش اهم ...

اخیی عزیزممم 

چقد باید عقده و کمبود داشته باشه واقن مگ زیبایی و زشتی و آدما تایین میکنن مهم سیرت و دات خوبه 

اون میخاسته حرصتو در بیاره ک در اورد 

این آدما الن شاید خیلیا درو ورشون باشه نهایت ببین آیندشون چ شکلیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم آدمی بودم کتو ۱۸ سالگی عاشق شدم و ازدودج کردم آره خیلی خوبه ب نظرم آدم از ی جایی ب بعد نیاز ...

خب ببین همه دوستام وهمسنام از۱۸سالگی لاقل عشق اول داشتن  یا یدونع پارتنر دارن ولی من نه ولی الان مثل قبل شکایت  هم ندارم ولی خب ادم گاهی میگع چرا مگ من چیم از بقیع کمتر ادم دوس داره یچیزای روتحربع کنه این همون حسرتت هست ک میگم

من برم بخابم گوشیمم ۴ درصد شارژ داره امیدوارم همه چیزای خوب هرچیزی ک تو دلته رو بدستش بیاری و از ته ...

مرسی عزیزم برو بخواب  شبت بخیر وهمینتور خودتم بعتریتا برات رقم بخوره

اخیی عزیزممم چقد باید عقده و کمبود داشته باشه واقن مگ زیبایی و زشتی و آدما تایین میکنن مهم سیرت و دا ...

ااصلا ادمای خوبیم نبودن ها  همه شون فقط دنبال  یدختر بودن ک باهاش خوس بگذرونن  بعد فیس من خیلی ازاون تودل برو تر بود واونم اینو میدونست. بذا همین اینتوری میکرد ک  خودشو بالا ببرع بعد پارتنر خودش خیلی باهام رفیق بود  اگ لون بود قاپبدع بودش واصلا عم میگم  قیافه  ای نداشت  ولی خب هرچی بود دیگ دوستمم نیست

ااصلا ادمای خوبیم نبودن ها همه شون فقط دنبال یدختر بودن ک باهاش خوس بگذرونن بعد فیس من خیلی ازاون ...

خودتو درگیر این موضوع نکن اصن 

اکه میخوای خودتو پرورش بدی کلن بنداز دور این گذشته رو ب این چیزا اصلن فکر نکن 

خودتو درگیر این موضوع نکن اصن اکه میخوای خودتو پرورش بدی کلن بنداز دور این گذشته رو ب این چیزا اصلن ...

نه بابا  اصن برام مهم نیس  فقط برات تعریف کردم  همچین ادمای لازم ک وارد زندگی مون شن ک آگاه مون کننن  باباش پشیمون  نیستم  ولی خب ی وقتای ک یادش میوفتم یکمم ناراحتم میکنه وگرنه حسی ندارم ک خیلی حالم وبد کنه