2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 102 پست

من تا میخوام ب ی چیز مثبت فک کنم ودخدش باشم صبر میاد یکی عطسه میکنه و من ب عطسه صبر متاسفانه خیلی اعتقاد دارم نمیدونم چ کنم کا اعتقاد نداشتم

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کنید

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

قانون جذب یا قانون عشق یا قانون زندگی از نظر من ۱۰۰ درصد حقیقت داره من این زندگی ک الان دارمو از افک ...

چ خوبببب من وقتی میبینم   کسی اینتور رضایتش از قانون جذب اعلام  میکنه انگیره خیلیی میره بالا🥺❤😂🤦🏼‍♀️فقط   ببخشید میپرسم  راجب جذب پارتنر  ایده عال و شغل واینام میشه ازش استفادع کردع؟؟ 

یادمه اونموقعا ی همسایه داشتیم خونش نیم پلوت بود هروقت میرفتم خونش آینده خونمو اونجوری تصکر میکردم انگاری ته دلم داشتم تو اون خونه زندگی میکردم 

الان دقیقن خونم تو همون سبکه حتی سرامیک های خونم عین خونه اونه حتی رنگ کابینتام 

اصن باورم نمیشه تا این حد موثر بود

یادمه اونموقعا ب اینده ک فکر میکردم همیشه شوهرمک ی آدم عاشق میدیدم ک خیلی دوستم داره ب خاطرم با خانوادش همیشه سر بحث داره الانم دقیقن همون موضوع تو زندگیم رقم خورد 

من تا میخوام ب ی چیز مثبت فک کنم ودخدش باشم صبر میاد یکی عطسه میکنه و من ب عطسه صبر متاسفانه خیلی اع ...

خب همه چی از گذشته میاد  ی عمر بهمون قبولوندن ک عسطه ی  صبر واین و ما باور کنبم واگ بخوایم باورمون عوض کنیم خیلی زمانبر ولی شدنیه

چ خوبببب من وقتی میبینم کسی اینتور رضایتش از قانون جذب اعلام میکنه انگیره خیلیی میره بالا🥺❤😂🤦� ...

ببین همه چیز هست کتاب راز راندابرن رو بخون کتابش ۱۰۰ صحفه هست ولی جمع اوردی کل کتابایی هست ک راجع قانون جدبه خیلی مفیده ب نظرم

یادمه اونموقعا ی همسایه داشتیم خونش نیم پلوت بود هروقت میرفتم خونش آینده خونمو اونجوری تصکر میکردم ا ...

وایییی عزیزمممم   منم اینا رو تصور میکنم  فک میکردم فقط خودمم اوایل خندم میومد والان کم کم دارم مستمرتر انجامش میدم

چ خوبببب من وقتی میبینم کسی اینتور رضایتش از قانون جذب اعلام میکنه انگیره خیلیی میره بالا🥺❤😂🤦� ...

هر فکری ک تو ذهنت داری ی انرژی داره ساطع میکنه 

و کائنات ب این فکر نمیکنه مثبت فکر میکنی یا منفی اون وظیفش اینه ب افکار تو پاسخ بده 

ب هر چیزی ک میخوای برسی 

اول درخواستش کن ازشون بخاه 

دوم باور قلبی داشته باش احساسش کن تو قلبت 

سوم دریافتش کن 

ببین باید مث اینک میری تو رستورانی غذا سفارش میدی میدونی دیر یا زود سفارشتو میارن اینم همینه ی بار درخواست کن و ایمان داشته باش اونو تجسم کن