2777
2789

یعنی اصلا عذاب وجدان نمیگیرن؟!

از خدا نمیترسن؟؟

شاید ی دانش آموزش کل آینده و زندگیش بستگی ب همون نمره کوفتی داره

واقعا حیف اسم معلم واسه معلما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سر کسایی که با آینده بچه های مردم اینجوری بازی میکنن

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

حالا این مشخص نیست دقیقا چقدر بدخطه. ولی من بعضی جاها به مصحح حق میدم. کمترین توقعی که میشه از یک محصل دبیرستانی داشت اینه که هماهنگی حسی و حرکتیش اونقدر بالا باشه که خوانا بنویسه. خوندن بعضی برگه‌ها ساعت‌ها وقت می‌گیره.

زمان ما هم بهمون همش تذکر می‌دادن خطتون رو درست کنید. چون مصحح اگه نتونه بخونه خط میزنه.

بعذش، برگه‌ها برای تصحیح سه تا مصحح دارن. مصصح اول اگه نتونه، مصحح دوم هم نتونه، مصحح سوم هم نتونه بخونه خب دیگه تقصیر دانش‌آموزه. ولی اگه دو مصحح خوب بررسی کنن مشکل از یکی از مصحح‌هاست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

حالا این مشخص نیست دقیقا چقدر بدخطه. ولی من بعضی جاها به مصحح حق میدم. کمترین توقعی که میشه از یک مح ...

این دلیلی برا صفر دادن بهش نیس

شما خودتون دانش اموز بودید میدونید چقد فشار رو دانش آموزان واقعا ناحقیه بخاطر دست خط بهش صفر واد

من دانشجوی کارورز هستم و میرم مدرسه بدخطی دلیل بر بی استعدادی نیست

امیدوارم اون دانش آموز به دلیلی که نمره اش وارد نشده شکایت بکنه و دهن معلم بی شخصیت بی عقل سرویس بشه😁

...

این دلیلی برا صفر دادن بهش نیسشما خودتون دانش اموز بودید میدونید چقد فشار رو دانش آموزان واقعا ناحقی ...

معلم ها اجازه کاشت ناخن ندارن ولی این عکس ناخنش کاشته پس دروغ بگه شاید

این دلیلی برا صفر دادن بهش نیسشما خودتون دانش اموز بودید میدونید چقد فشار رو دانش آموزان واقعا ناحقی ...

خب وقتی نتونن بخونن از کجا بفهمن کجا درست و غلط نوشته؟ حالا درسته بعضیا تنبلیشون میاد بخونن الکی صفر میدن. ولی اگه قرار باشه همینجوری نمره بدن هم ناحقی در حق اوناییه که خوب نوشتن.

البته آموزش و پرورش به کسی صفر نمی‌ده. اونایی هم که صفر می‌گیرن میگن یا هفت بدید که تبصره بزنن با کلا ده میدن پاس می‌کنن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻