2777
2789
عنوان

کیا خجالت کشیدن

610 بازدید | 59 پست

از نداری خانوادشون 

من مدام خجالت زده میشم بابایه بیمار با پراید ۸۶ داغون  خونه نداریم پول نداریم دل خوش نداریم دندونای بابام افتاده پول نداریم درست کنیم مادرم پنج صبح میره کارگری چهار بعد از ظهر میاد یه خواهر دانشجو که تو سوپر مارکت کار میکنه و یه خانواده شوهر بی نهایت پولدار و دو جاری پولدار و من فقیر اون وسط  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت خجالت نکشیدم

وقتی که دوستام با بهترین و آخرین مدل ماشین می اومدن دانشگاه من با یه موتور داغونه  بشدت داغووووون می رفتم دانشگاه.موتورش ترمز نداشت.دوتا سیم داشت که با دست کنترلش میکرد.از دره خونه تا دانشگاه چند باری زنجیر موتورش ازش در می اومد.ولی هیچ وقت نه از پدرم خجالت کشیدم نه از بی پولیش.گاهی وقتا توی مسیر خم میشدم شونه هاشو می بوسیدم🥲

دو تا خونه داره یه ماشین داره موتور داره شغلم تعمیر موبایله تقریبا اره

عزیزم باید خداتو شکر کنی رفتی تو خمره عسل جای غصه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

ببین بازم اگر شوهرت پولدار نبود چی؟ همسرت پولداره حداقل بعدم اعتماد بنفست‌ رو به پول وابسته ندون یسری چیزا مهم ترن مثل شرافت انسانیت 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
هیچ وقت خجالت نکشیدموقتی که دوستام با بهترین و آخرین مدل ماشین می اومدن دانشگاه من با یه موتور داغون ...

منم تاحالا بهشون هیچی نگفتم همیشه هم ممنونشون بودم همیشه از خواسته هام زدم که شرمندگی نو نبینم ولی عاقبت شدم یه آدم بی اعتماد بنفس با کلی آرزو هنوزم بی منت کمک میکنم  ولی واقعا جلو خانواده شوهرم خجالت میکشیدم ولی هنوز اجازه ندادم کسی به خانوادم توهین کنه تو دلم خجالت زدم ولی تو ظاهر محکم میرم تو جمعشون 

خب خداروشکر قطعااا همونطور که هستی پذیرفتنت، دیگه خجالت نداره که اعتماد بنفس داشته باش

بحث پذیرش خودم نبایست مشکلم اینه ماجرا اینقد بدبختیم چرا حسرت یه سقف بالاسرمونو باید داشته باشیم شاید خنده دار باشه ولی من آرزوم  اینه یه خونه داشته باشیم صبح ببینم بابام رفته سرکار بو غذا مادرم پیچیده  حداقل وضعمون معمولیه ولی میدونم به گور میبرم

ببین بازم اگر شوهرت پولدار نبود چی؟ همسرت پولداره حداقل بعدم اعتماد بنفست‌ رو به پول وابسته ندون یسر ...

وابسته به پول نیستم اتفاقا با وجود نداری خانوادم انسان هایه شریفین ساده و خوش قلب و منم همینجوری بزرگ شدم دردم نداری خانواده و غصه هایی که میخورن من ده ساله ازدواج کردم پدرم هنوز خونه من نیومده 

وابسته به پول نیستم اتفاقا با وجود نداری خانوادم انسان هایه شریفین ساده و خوش قلب و منم همینجوری بزر ...

الهی بگردم. شوهرت بهت پول مول نمیده کمکشون‌ کنی؟ چرا نمیان؟

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤