2777
2789
عنوان

کیا خجالت کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 59 پست
نیمه پر لیوان ببین نه خالی شو خدارو شکر شوهرت پولداره

اره داره دستش به خیر میره ولی  نیمه خالی لیوان تا روزی که بمیرم منو عذاب میده دیتایه مادرم که از کارگری نابود شده پدرم که از نداری به جنون رسیده خواهرم که حسرت یه لباس به دلمه و غصه ازدواجشون داره غصه هلی مادرم گریه هاش ای کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم   هیچ وقت  بدترین مریضی رو یرم تحمل میکنم با همه چی می‌سازم و میسوزم ولی نداری خانوادم دیوونم میکنه

اسی چطور با همسرت اشنا شدی از اول چطوری راضی شد باهات ازدواج کنه همسرت‌. از اول که دیده تو توی اون خانواده ای و چطوری هستی و قبولت کرده پس دلیلی نداره خانوادت نیام مگر اینکه خودشون نخوان 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که سالمن خداروشکر که داریشون اگه میتونی برای بابات یه دست دندون مصنوعی خوب بگیر یبار هزینه میکنی ولی یه اون بار ناراحتی از روی دوش خودت برداشته میشه منم همیشه فکرم ودلم پیش خانوادمه کاری از دستم بربیاد انجام میدم 

اره داره دستش به خیر میره ولی نیمه خالی لیوان تا روزی که بمیرم منو عذاب میده دیتایه مادرم که از کار ...

درست حق داری نمیدونم با این همه نداری بدبختی فقط بلدن پدر مادرا پس بندازن منم کل بدنم زخم شد بابت دیابت هی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
الهی بگردم. شوهرت بهت پول مول نمیده کمکشون‌ کنی؟ چرا نمیان؟

چرا میده از پس اندازم واسه خواهرم یه حساب باز کردم پول دانشگاهشو میدم و وسیله میخرم برای جهیزیه قائم میکنم به مادرم پول میدم برنج و .. براشون میفرستم به بابام عید هشت تومن دادم که میریم خونش حداقل دستش خالی نباشه ولی منم اذیت میشم این وسط همش حساب دو دوتا چهارتا میکنم که پولمو به همه اینا برسونم یه لیوان آب بخام بخورم جلو چشمامن زهرا میشه

اسی چطور با همسرت اشنا شدی از اول چطوری راضی شد باهات ازدواج کنه همسرت‌. از اول که دیده تو توی اون خ ...

پول ندارن که بیان چندین بار بلیط واسه بابام گرفتم ولی خجالت میکشه بیاد میگه جاریست پولدارن پدرمادراشون با ماشینشون میان بهشون کمک مبکنن من ندارم سرم پایین افتادس بیام خجالت میکشی حالا ببین من اینارو می‌شنوم چه میکشم 

دایی شوهرم از قدیم رفیق جینگ بابام بود  رفت و آمد داشتیم معرفیش کرد اومدن خاستگاری کم خونی داشتم بهم خورد دوسال بعد شوهرم گفت همون روز که گفتم نمیخامت پشیمون شدم رو نداشتم بگم  و برگشت ازدواج کردیم

چرا میده از پس اندازم واسه خواهرم یه حساب باز کردم پول دانشگاهشو میدم و وسیله میخرم برای جهیزیه قائم ...

کلا هرچی بخوای بیشتر بفهمی بیشتر درد میکشی🥲 بازم خداروشکر خودت میتونی کمک کنی به پدرمادرت‌ نعمت بزرگیه‌ همین کارو نمیتونستی بکنی چی؟ اونموقع دیگ درد بزرگی بود

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
پول ندارن که بیان چندین بار بلیط واسه بابام گرفتم ولی خجالت میکشه بیاد میگه جاریست پولدارن پدرمادراش ...

خوب خداروشکر خودت وضعیت خوبی داری میدونی همین یه دلخوشی بزرگ برای خانوادته؟ اسی خدایی بگو خجالت نکشن از اول که می‌دونستن چطورین‌ چرا الان بخوای خجالت بکشی آخه با بابات که آشنا بودن. این که نمیان و نمیرن بیشتر باعت میشه عموم جاریات حساس شن که اصلا اونا مهمه نیستن 

خداروشکر که سالمن خداروشکر که داریشون اگه میتونی برای بابات یه دست دندون مصنوعی خوب بگیر یبار هزینه ...

رفت زاهدان کار کنه چون از شغل اولش قبل موعد بازنشسته شد و هیچی بهش ندادن اونجا سر درد میگیره یه از خدا بی خبر بهش به حای قرص هرویین که به شکل قرص درآورده میده بابامو میندازه تو اعتیاد بردیم ترکش دادیم بعد چهار ماه که ابن آقا تو دام انداخته بودش ولی دندوناش به خاطر اون کوفتی داره میریزه الهی به حق فاطمه زهرا خیر نبینه و سر بچه هاش بیاد اون اقا داغونمون کرد  بهش گفتم بیا ببرمت یه دست دندون مصنوعی بزار مبگه هزینش زیاده نمیخام فشار بیاد بهتون الان حتی از غذاش میزنه که به مادرم فشار مالی نیاد چون مادرم الان خرحارو تامین میکنه اونم ماهی پنج تومن مبگیره

درست حق داری نمیدونم با این همه نداری بدبختی فقط بلدن پدر مادرا پس بندازن منم کل بدنم زخم شد بابت دی ...

اول زندگی وضع پدرم خیلی خوب بوده و من بابت به دنیا آوردن ازشون ناراحت نیستم بابت اینکه نمیتونم کاری واسشون بکنم ناراحتم

کلا هرچی بخوای بیشتر بفهمی بیشتر درد میکشی🥲 بازم خداروشکر خودت میتونی کمک کنی به پدرمادرت‌ نعمت بزر ...

اره خداروشکر وتسه خودم چیزی نمیمونه ولی حداقل مشکل اونا تا حدودی رفع میشه چی بگم خواهر که قلبم تیکه تیکس 

خوب خداروشکر خودت وضعیت خوبی داری میدونی همین یه دلخوشی بزرگ برای خانوادته؟ اسی خدایی بگو خجالت نکشن ...

اونا بهم متلک میندازن گاهی اوقات ولی من بی محلی میکنم 

مادرم دوبار اومد اونم بلیط بشتشو خودم گرفتم یه هفته موند رفت خواهر و پدرم نیومدن

کلا هرچی بخوای بیشتر بفهمی بیشتر درد میکشی🥲 بازم خداروشکر خودت میتونی کمک کنی به پدرمادرت‌ نعمت بزر ...

بعضی اوقات میگم جدا شم یه ماشین بخرم کار کنم پول بیارم واسشون یه فکرایی میزنه به سرم که نمیشه گفت

بعضی اوقات میگم جدا شم یه ماشین بخرم کار کنم پول بیارم واسشون یه فکرایی میزنه به سرم که نمیشه گفت

نه زندگیتو بهم نریز جدا شی یه درد میاد میاد رو دردای خانوادت. زیادی هم دل نسوزون‌‌ خودت نابود میشی