2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو ماهی موتده ها

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

من همون نوروزشم به زور جشن میگیرم چه برسه به این چیزا

عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسی

من اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش میداد در این حد لاشی بود حرفایی میزدم می‌رفت می‌گفت خلاصه خیلی زیاد اذیتم کرد الان چندین ماه میگذره می‌خوام ب باباش ک خیلی سختگیره و مخالفه دوست دختره از یک خط ناشناس زنگ بزنم غیر مستقیم بگم جلوی پسرتون بگیر و فلان ینی بگم من مادر یه دخترم پسرت مزاحمش میشد بنظرت اینجوری کار خوبیه؟ باید یک انتقام بگیرم ازش میشه راهنماییم کنی

🥴

عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسی

من اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش میداد در این حد لاشی بود حرفایی میزدم می‌رفت می‌گفت خلاصه خیلی زیاد اذیتم کرد الان چندین ماه میگذره می‌خوام ب باباش ک خیلی سختگیره و مخالفه دوست دختره از یک خط ناشناس زنگ بزنم غیر مستقیم بگم جلوی پسرتون بگیر و فلان ینی بگم من مادر یه دخترم پسرت مزاحمش میشد بنظرت اینجوری کار خوبیه؟ باید یک انتقام بگیرم ازش میشه راهنماییم کنی

هالووین نزدیکتره ها!

من چند ساله از دست هاپوها درخت نمیذارم ولی ریسه چراغ و تزیینات دیوار و سقف میذارم. اگه دخترم بیاد کمک کوکی هم درست میکنیم. ولی بیشتر وقتا میریم جشن همکارا که خارجی هستن و اونجا بین همکارا سکرت سانتا داریم خودمم برای دخترم کادو میگیرم که البته قبلا توی نامه نوشته چی می خواد!

الان دیگه می دونه ولی قبلتر که کوچولو بود جای پای برفی هم درست میکردم خیلی ذوق میکرد.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
هالووین نزدیکتره ها!من چند ساله از دست هاپوها درخت نمیذارم ولی ریسه چراغ و تزیینات دیوار و سقف میذار ...

من هالوین دوس ندارم واسه همین بهش فکر نمی‌کنم. 

اون جشن که گفتی چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی

من هالوین دوس ندارم واسه همین بهش فکر نمی‌کنم. اون جشن که گفتی چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی

سکرت سانتا؟ بیشتر توی محل کار یا جایی که تعداد زیادی افراد هستن اجرا میشه. از یک ماه قبلش مدیرمون ایمیل میزنه و جزییات رو میگه. بعد منشی اسم همه رو روی کاغذهای جدا مینویسه و میبنده همه رو میریزه توی یه ظرف و بین ماها میچرخونه. هرکی یه اسم برمیداره (باید اسم خودش نباشه اگه باشه عوض میکنه) و به کسی نمیگه اسم کی دستشه. بعد برای اون کسی که اسمش دراومده یه کادو تا سقف معین میخره حالا با توجه به شناختش یا چیزی که لازم داره یا اصلا یه چیز شوخی. بعدم کادوش میکنه و همون اسم رو روی بسته میچسبونه. حالا مثلا اسم من که برای همکارم کادو خریدم هم دست یکی دیگه است! بازار حدس و گمان و کارآگاه بازی هم به شدت داغه! بعد اینا رو یواشکی میذاریم پای درخت و روز کریسمس هرکی کادویی که اسمش روشه باز میکنه و اسم کادوی بعدی رو اعلام میکنه که اونم بیاد و باز کنه. اون موقع هم خیلی میخندیم بعضیا واقعا خلاق هستن!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسیمن اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش می ...

نه بی توجهی بهش بهترین انتقامه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40