2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم عزیزم فقط من متاسفانه نمیتونم تگ کنم اگر اومدن امکانش هست نسخه منو ترجمه کنه ببین برای ق ...

متخصص زنان برات نوشته؟

ازمایش سطح هورمون زنانه ، عفونی، کلیه و کبد، و ذخیره تخمدانی هم بدی خوبه

اما اکه متخصص زنان نوشته همین کافیه با توجه به وضعیت شما ضروری ترین آزمایش هارو نوشتن

سابقه بیماری ارثی تو خانواده داری؟؟

ازمایش کم خونی سطح اهن ویتامین تیروئید مواد معدنی و قند و متابولیسم هستسوالی هست ؟

خیلی ممنونم عزیزدلم 

ویتامین ها یعنی همه ویتامین ها رو مشخص میکنه ؟ 

آزمایش ادرار هم هست ؟ 

یه آزمایشی هم هست که پی اچ بدنو اندازه گیری میکنه 

خدایاشکرت ❤
متخصص زنان برات نوشته؟ازمایش سطح هورمون زنانه ، عفونی، کلیه و کبد، و ذخیره تخمدانی هم بدی خوبهاما اک ...

بله متخصص زنان نوشتن 

من اگه اینایی که گفتین و جدا به مسئول آزمایشگاه بگم برام انجام میدن یا حتما باید با نسخه باشه ؟ 

و اینکه نیازه که ناشتا باشم برای آزمایش ها ؟ 

یا روز خاصی برم ؟ 

فقط تالاسمی مینور دارم 

خدایاشکرت ❤
متخصص زنان برات نوشته؟ازمایش سطح هورمون زنانه ، عفونی، کلیه و کبد، و ذخیره تخمدانی هم بدی خوبهاما اک ...

و اینکه همسرم بخواد آزمایش اسپرم بده 

فقط بگه بگه آزمایش کلی اسپرم 

ببخشید سوالام زیاد شد گلم 

خدایاشکرت ❤
خیلی ممنونم عزیزدلم ویتامین ها یعنی همه ویتامین ها رو مشخص میکنه ؟ آزمایش ادرار هم هست ؟ یه آزمایشی ...

خیر همه ویتامین ها بررسی نمیشه

رژیم غذایی متعادل داری؟؟

نه پی اچ و ازمایش ادرار نبود ( نیاز به ازمایش ادرار نیست چون آزمایش برای کلیه نوشته شده زیاد ضرورت نداره)

خیر همه ویتامین ها بررسی نمیشهرژیم غذایی متعادل داری؟؟نه پی اچ و ازمایش ادرار نبود ( نیاز به ازمایش ...

بله تقریبا همه چی میخورم 

ولی دوس دارم کنارش ویتامین های بدنمم چک بشه

خدایاشکرت ❤
بله متخصص زنان نوشتن من اگه اینایی که گفتین و جدا به مسئول آزمایشگاه بگم برام انجام میدن یا حتما بای ...

نیاز به نسخه هست 

ازمایش قند خون و اهن بله ناشتا ۱۰ ساعت باشین

غذای چرب هم قبلش مصرف نکنید

با مسئول ازمایشگاه صحبت کنی قشنک راهنماییت میکنه