2777
2789

بنظرتون چشمام ضعیفه 

نزدیک بینم مشکلی نداره .. حساس شدم یا باید برم دکتر

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

منم همینم دکتر عینک داد مطالعه رانندگی تلویزیون بهتره بزنم کارایی که دقت میخواد

ینی چشمامون ضعیفه ؟؟؟

من فک کنم دوربینم مشکل داره نزدیک یین اوکیم

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا من جدیدا نوشته های دور رو سخت میخونم و شب رانندگی بدون عینک سخته برام ولی عینک میزنم چند ک ...

شما چن سالته من ۳۰ سالمه 

اگ پیگیری نکنم چشمام ضعیفتر میشن؟

منم همینم دکتر عینک داد مطالعه رانندگی تلویزیون بهتره بزنم کارایی که دقت میخواد

منکه حدودا ۱۰ ساله همینجورم... ولی اصلاحات پیگیری نکردم 

آلان احساس میکنم بدتر شدم

منم 30هستم نه من خیلی وقته رفتم دکتر موقع تلویزیون میزنم اکثرا

منم باید برم دکتر🥺

ببین چون خوب نمی‌بینی باعث میشه بیشتر دقت کنی آره ضعیف تر میشه

یبار ۵ سال پیش رفتم ... فریم های عینکشو دوست نداشتم برگشتم 

اونجاهم شرطش این بود اگ از خودمون عینک بخری معاینه رایگان .. منم برگشتم 🤣🤦‍♀️

نگران نباش من که عینک داشتم هم نمیزدم ،😂

خب عزیزم بزن 

من میخام ی عینک لاکچری بخرم ک خیلیی بهم بیاد اینجوری تشویق میشم بزنم چون خوشگلتر میشم