2777
2789

امروز دقت کردم هر وقت تکون‌نمیخوره بیصدا تو دلم میگم عشقم ی تکون‌ بخور خیال مامان راحت شه 

سریع ی لگد می زنه دوباره می‌خوابه 

حتی گاهی وقتا طولانی مدت تکون نمیخوره اینو بهش میگم ی تکون بی جون میخوره می‌خوابه دوباره 

بچه اولم اینطور نبود این بچه چرا اینجوریه یعنی واقعا متوجه میشه راستی بیش از بیست سی بار این اتفاق تکرار شده 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوهوم جالبه لابد متوجه میشه یه هماهنگی ذهنی انگار بینتونه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

واسه مامان یه پشتک بزن مامان ببینههههه😂🤭چقدر حس خوبیه مادر بودن

😂😂😂😂

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

ای جون دلم 

یادش بخیر دوران شیرین بارداری 

الان نی نی کنارمه نه خودش میخوابه نه میذاره من بخوابم😅😄

بیست و یک روزه دو ساعت پشت سر هم نخوابیدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اوهوم جالبه لابد متوجه میشه یه هماهنگی ذهنی انگار بینتونه

با بچه اولم اینطور نیستم کلا اون ی دنیای دیگست من ی دنیای دیگ مغروره بیش از حد 

این جوجه مدلش فرق دارع

راستی یادم رفت تایپ کنم جنین تو شکمم رو میگم

اره متوجه ایم اونجوری میشد نوزاد

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

واقعا که به بچت میگی جنین؟🥲

😂😂😂😂😂چی بگم آخه نوزاد بگم هم متوجه نمیشن بقیه