2777
2789
عنوان

معجزه ای بنام صابون مراغه برای مو 💇

3179 بازدید | 102 پست

من بشدت موهام ضعیف شده بود و شوره های خیلی شدید چرب میزد  که باعث ریختنش میشد هر سری دست میکشیدم لای موهام یکی دوتا راحت هرسری  میچسبید ب دستم موقع شستن هم با شامپو بیستا  سیتا میریخت فیتو خوردم قرصای  مکمل یا شامپو های مخصوص  اما همگی بیفایده 

تا اینکه از ته کچل کردم قشنگ صفر  بعد گفتم از همین الان صابون مراغه بزنم ازین سفیدا   بعد  الان دوماه میگذره موهام تقریبا سه سانت شده  ولی  الان هرچقدر بشورم یا دست لای موهام ببرم یدونه هم کنده نمیشه  چرب  نمیشه  ریزشش قطع شد  فقط  باعث  میشه موها یکم زبر بشه  که انقدری فایده داشت  این  صابون که زبر شدن مو مهم نیس  نهایت  نرم کننده میزنه ادم  من پارسال هم موهام همینقدر بود اندازش  بازم میریخیت  اما  امسال  صابون میزنم   و دیگه شامپو های الکی  نمیزنم  همگی   شیمیایی    صابون  هیچ  مواد شیمیایی نداره و از چربی  گوسفند  درست  میشه  همین  باعث تقویت  شده   بنظرم اگر کسی  میخاد استفاده  کنه  با یکی  دوبار  نتیجه  نمیده حداقل  دوماه استفاده بشه  

💕 F💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نرم شدن هم گل سرشور بزن

برای پیشگیری و حل مشکلات گوگل سرچ کنید تاپیک های مفید موفقیت_تلاشهام مادران مطالعه کنید                                                                                          سمیرا ❤

مادرم همیشه از همین صابون استفاده میکنه موهاش لخت تا رو کمر ...بدون ریزش.

حالا من با هزار مدل شامپو و روغن ارگان و نارگیل روزی ی کیسه مو از سرم میریزن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مامان منم پوست سرش پوسته پوسته میشد سالها دکتر رفت فایده ای نداشت انواع شوینده ها وذاروها استفاده کرد فایده نداشت چند ماه صابون هفت گیاه از عطاری گرفت با اون موهاشو میشست خوب شد پوست سرش

خب طبیعیه مو به این کوتاهی نریزهمن ریزش مو خیلی شدید دارم فیتو هم میخورم ۱ساله فایده ندارهرفتم دکتر ...

برا من همینقدر بود میریخت تو حموم الان هرچقدرم خیس باشه  یدونم نمیریزه    فیتو منم خوردم الکی بود بیشتر رو مژه  تاثیر داره بلند میشه🥴

💕 F💕