2777
2789
عنوان

معجزه ای بنام صابون مراغه برای مو 💇

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 102 پست
اخه پارسال هم کچل کردم موهام که اندازه همین الانم شد هم چرب میشد هم ریزش داشت

فکر کردم خانم هستین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا من همینقدر بود میریخت تو حموم الان هرچقدرم خیس باشه یدونم نمیریزه فیتو منم خوردم الکی بود بی ...

اره من ابروهام خوبه ولی مژه هام کم بود الان خوب و پر شده

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

موهات خشک میشه رطوبتش از بین میره نابود میشه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خب طبیعیه مو به این کوتاهی نریزهمن ریزش مو خیلی شدید دارم فیتو هم میخورم ۱ساله فایده ندارهرفتم دکتر ...

من چهارتا اهن مبخورم بعلاوه عصاره برنج ایرانی و رزماری هرروز میزنم دو هفته هست قشنگ موهام جون گرفتن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

شما استفاده نکردین تا الان ؟

من بچگی استفاده میکردم ک موهام خوب بود ...الان بعد ی عالمه شامپوهای اشغال رو اوردم ب همین صابونا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اسم صابونش مراغه است!؟

صابون سنتی ایران تو مراغه تولبد میشه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

برا شما ک موهاتون کوتاهه خوبه،من امتحان کردم،موها ب شدت خشک و در هم تابیده میشن،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

اسی داداش من کنار میزد به موهاش اینقدر پر و خوب شده همه فک میکنن کاشته

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚