2777
2789
عنوان

معجزه ای بنام صابون مراغه برای مو 💇

| مشاهده متن کامل بحث + 3307 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید شما هنوزم استفاده میکنید از صابون مراغه؟راضی هستین؟دیگه نریخت موهاتون؟

برا من موهام تا کوتاه بود نمیریخت  الان بلند شده باز میریزه  مشکلش هم فقط پوسته های چربه سرمه قبلا کوتاه بود اون پوسته ها شسته میشد الان کف سرم تمیز نمیشه   چون موهام بلند شده   یه محصول قراره بگیرم تمیز شه کف سرم

💕 F💕

برا من موهام تا کوتاه بود نمیریخت الان بلند شده باز میریزه مشکلش هم فقط پوسته های چربه سرمه قبلا ک ...

چه بد...

من سال پیش ۲ دفعه از ته زدم الان دیگه تقریبا میشه گفت حدودا ده سانتن یه مدت شامپو سریتا برای موهای چرب گرفتم مدل کافئینش واقعا خوب بود.

ولی دیگه گرون شد!

با سرشور سیلیکونی همه پوسته های ته سرو جدا میکنه.

خواستین امتحان کنین

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

چه بد...من سال پیش ۲ دفعه از ته زدم الان دیگه تقریبا میشه گفت حدودا ده سانتن یه مدت شامپو سریتا برای ...

برا من مشکلم لعنتی فقط همین پوسته های چربه باعث خفگی موهام میشه  یه محصولی دیدم  ببینم چطوره  

💕 F💕

برا من مشکلم لعنتی فقط همین پوسته های چربه باعث خفگی موهام میشه یه محصولی دیدم ببینم چطوره

امیدوارم جواب بده.

اگرم نداد سریتا بگیر ولی دیگه باید ماهی ۵۰۰ بذاری کنار براش.

سرشورم بگیر

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔