2777
2789
عنوان

شما بگید رفتار این عروس خانم درسته یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 114 پست

تقصیر تربیت مادر دخترس. حتما اون بهش یاد داده که به مادرشوهرت رو نده پرروش نکن

تو فامیل ماهم عروس اینجوری هست

مامانش بهش گفته خونه مادرشوهرت اصلا تکون نخور که پررومیشن. اینم از اول که میاد میشینه یه جا حتی خودشم تکون نمیده که بدنش خشک نشه🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره هم مقصره چون نتونسته مدیریت کنه بین زن و مادرش و اینکه یه سری چیزا رو نباید تعریف کنه ولی میگه. ...

ببین گلم... منم گاهی ی حسادت های بچه گانه ای ب خانواده شوهرم دارم! 

اما درواقع حسادت نیست دلخوري شدید نسبت ب همسرم و رفتار هاش با خودمه... وقتی میبینم واسه با من بودن.  تفریح با من.. مریضی من اصلا واسش مهم نیست... بعد مثلا داداش 10سالش ی عطسه میکنه ده بار ميگه ببرمت دکتر خوب آتیش میگیرم! 

اول احساس زنش نسبت ب عشقش مطمئن کنه... بهش بفهمونه هیچ کس جای اونو تو دلش نمیگیره! 

و اینکه یکم شرایط توضیح بده ب زنش بدون طرف داری 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
پس شما هم مثل من فک میکنید

مشکل از آقا پسره

ب چند  علت

یکی اینکه حرمت امامزاده رو متولیش نگه میداره

ایشون در عینه اینکه باید حرمته همسرشونو حفظ کنن

باید حرمت مادرشونم حفظ شه

بعد اینکه

ایشون باید در عینه رسیدگی ب همسرشون

با حفظ تعادل 

خانوادشون رو هم رفع نیاز کنن 

سوم

آقا پسر 

باید طوری رفتار میکردن ک

همسرشون ب خانوادشون ، میل و رغبت پیدا کنن 

و با محبت رفت و آمد کنن

آقا پسر بی سیاستی کردن !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نمیشه گفت مادره مقصره هرکسی مهربونی میکنه که نمیشه بهش گفت مقصر اون به خاطر پسرش اینطوری رفتارمیکنه فقط پسرش باید در مقابل رفتارای عروسش یکم ابهت نشون بده این کارای کوچیکو حتی اگه پدر خونواده هم باشه پسر باید انجام بده وای به حال اینکه پدرم نباشه دختره عقده ایه کمبود محبت داره

خودش داداش داره؟؟؟

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

ايا موقع خواستگاري مادره پسر به عروس گفته بود كه مسئوليت ما با پسرمونه؟

مادر اين اقا پسر از كحا مي دونن كه عروس به پسرش گفته هفته اي يهبار بريم اونجا؟!؟!؟!؟!؟  پس  پسره خبر رسونده ،مقصر تمام فتنه ها اقا پسرست كه نمي تونهروابط رو مديريت كنه،مادره رو از چشم زنش و زن رو از چشم مادرش انداخته!

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

فقط مقصر پسر عزیزم... معلومه شخصیت خاله زنک داره 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی