2777
2789
عنوان

دارم خودمو بچه امو نابود میکنم میشه باید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 116 پست
سلام به بزرگ فامیل اونا یا بزرگ فامیل خودت زنگ بزن و بگو باشوهرت صحبت کنه مسئولیت پذیرباشه و تعهد ...

به مادرشوهرم گفتم میگه پدرشوهرت و همه خیانت میکنن پیر بش خوب میشن شوهرم حتی نمیذاره تا سر خیابون برم چجوری رامش کنم بتونم ازادی داشته باشم و مستقل بشم راستی سلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه انقدر خونه اصشون کوچیکه جای خودشونم نیست حوصله بچه ندارن طلاق براشون بده ابروشون میره پدرم اصلا ت ...

بهتر نیست

یه بار

خودت رو اولویت قرار بدی توی این زندگی؟؟

جای ابرویی که دست بنده خدا نیست

پدری ک حالا ۲ بار فشارش بره ۱۴ نهایتا برمیگرده سرجاش

یه بار خودتو بذار اولویت

ببین

حرفم اینه

از اجبار تصمیم به موندن نگیر

یه برنامه ایی بریز !!

یا میخوای ببخشی

یا نه میخوای بمونی تا یه برنامه ایی بریزی بلکه مستقل شی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اون زنه دخترش از من بزرگتره کثافط ۲۰سال باشوهرمه شوهر احمق من پولایی که میخواسته کار رده بندازه اینو ...

۲۰ ساله با شوهرته؟ 

ببین سر کار برو بچت یکم بزرگتر شد.و به نظرم تا میتونی از شوهرت بکَن .بعد که از نظر مالی تامین شدی خواستی جدا شو.  از کاندوم هم استفاده کن خدای نکرده یه وقت ازش مریضی نگیری 

قرص هم نخور رو شیرت اثر میذاره 

با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیر رایگان مشاوره میده

برا بچه ام که شیر میدم ضرر نداره

گلاب بخور ‌ زعفرون بخور  گل گاوزبان دم بده بخور  برای آرامش

میدونم خیلی ناراحت کننده است ، اما بخاطر خودتو بچت فعلا سر خودتو گرم کن که بیش از حد بش فکر نکنی تا چاره ای پیدا بشه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
عزیزم وقتی شرایط جدا شدن نداری و ایشونم خسیسه، فقط میتونم بهت بگم بچت برات مهم باشه و. تمااااام، اصل ...

بعد نمیگه چرا موندی چه عیبی داره بذار بچه طلاق بشه.چطوری بیخیال بشم نسبت بهش و این حالت عصبی بودنمو کنترل کنم

به مادرشوهرم گفتم میگه پدرشوهرت و همه خیانت میکنن پیر بش خوب میشن شوهرم حتی نمیذاره تا سر خیابون برم ...

واکنش شوهرت چی بود که تو متوجه شدی ؟ چی گفت

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
۲۰ ساله با شوهرته؟ ببین سر کار برو بچت یکم بزرگتر شد.و به نظرم تا میتونی از شوهرت بکَن .بعد که از نظ ...

بله از زمان مجردیش  من احمق نفهمیدم باهمن.حتما حرفاتون رو گوش میکنم

دیک همینا ک‌کفتم سکوت کنی بدتر می‌کنه یا ک برو در خونه ی ژنه داد و هوار کن ابروشو ببر

نمیدونم خونش کجاست چجوری بفهمم بنظرتون حتی به شکایتم فکر کردم ولی نمیدونم چقدر جواب میده