2777
2789
عنوان

دارم خودمو بچه امو نابود میکنم میشه باید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا به روش نیاوردی؟ نمیگه چته؟چی شده؟با مدرک و دست پر بزن تو روش کثافت کاریشو.بچت چه گناهی کرده؟ خجا ...

چیکار کنم ؟میترسم بگه اره کردم خواستی میتونی طلاق بگیری 

من نه خانواده گردن کلفتی دارم نه پول و...چیکار کنم؟بخدا خودمم اعصابم خورده بچه ام گناه داره بعداز چندسال خدا بهم داده 

با شوهرت دعوا کن و بگو همه چی رو میدونی تو خودت نریز بعدم شماره دختره رو بگیر بگو شوهرت متاهله و بره از زندگیت بیرون بعدم بلاکش کن از گوشی شوهرت. شوهرتو هدیدش کن مهریه رو میذاری اجرا بدبختش میکنی اگه خیانتش رو تکرار کنه و بگو اگه یه بار دیگه همچین کاری کنه مثل خودش رفتار میکنی ‌.

من لخاطر شرایط خانواده اصلا نمیتونم جدابشم

چرا این رو میگید؟

صرفا چون ناراحت میشن و....

یا میخوان از شما شاکی شن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم بخدا 99 درصد مردا خیانت کارن، خیانت براشون یچیز عادیه، تنوع طلبن، یعنی من ندیدم کسیو ک تاحالا ...

خیلی حرفلت خوب بود ولی بخدا بلند شدن سخته حتی وقتیم بهش فکر نمیکنم بازم عصبیم چیکار کنم فوق العاده خسیس هست

سلام  به بزرگ فامیل اونا یا  بزرگ فامیل خودت زنگ بزن و بگو باشوهرت صحبت کنه مسئولیت پذیرباشه و تعهد بده بفکرخانواده خودش باشه

شروع کن پس انداز و قوی باش

مردها ببینن زن قوی ادامه میده ممکنه به خودشون بیان

برای دل خودت زیبابپوش  خوب بخور با بچه ها برو پارک خانه بازی ببرشون ، نشون بده مستقل هم شادی

اجازه بده ببینه حضورش کمرنگ شده ، اما اگر اومد طرفتون دیگه گذشته رو نکوب توصورتش ‌ چون میگی مبخوای بمونی تو این زندگی ..

پس بساز زندگیت رو ، تو میتونی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
با شوهرت دعوا کن و بگو همه چی رو میدونی تو خودت نریز بعدم شماره دختره رو بگیر بگو شوهرت متاهله و بره ...

اون زنه دخترش از من بزرگتره کثافط ۲۰سال باشوهرمه 

شوهر احمق من پولایی که میخواسته کار رده بندازه اینو برده مسافرت

چرا این رو میگید؟صرفا چون ناراحت میشن و....یا میخوان از شما شاکی شن

نه انقدر خونه اصشون کوچیکه جای خودشونم نیست حوصله بچه ندارن طلاق براشون بده ابروشون میره پدرم اصلا تحمل نداره طوری که یکی از اقوام دکتا دخترش طلاق میخواستن بگیرن این فشارش رو۱۴رفته بود چندمدت

خیلی حرفلت خوب بود ولی بخدا بلند شدن سخته حتی وقتیم بهش فکر نمیکنم بازم عصبیم چیکار کنم فوق العاده خ ...

عزیزم وقتی شرایط جدا شدن نداری و ایشونم خسیسه، فقط میتونم بهت بگم بچت برات مهم باشه و. تمااااام، اصلا اصلاااااا حال خودتو. بد نکن ولی تنها کاری ک میکنی اینه ک دیگه رابطه جنسی برقرار نکن باهاش ب هیچ عنوان، چون ممکنه بهت مریضی جنسی انتقال بده و این روزا هم زیاد شده، بعد از چند بار ک تن ندی ب رابطه خودش عصبی میشه و ازت دلیلشو میپرسه، اونموقع با آرامش کامل و مدرک بهش ثابت کن ک خیلی وقته میدونی داره خیانت میکنه و ب روش نمیاری، بهش بگو بخاطر بچم نمیخام طلاق بگیرم و بچه طلاق بشه، ولی دیگ حسی بهت ندارم و نمیخام رابطه داشته باشیم، همون طلاق عاطفی هستش، و دوباره مثل قبل زندگی کن حتی بهتر، ولی لطفا توروخداااااااا بخاطر این مردای بی ارزش خودتونو نابود نکنین بخدا این مردا اصلا لیاقت ندارنننننن