2777
2789
عنوان

دارم خودمو بچه امو نابود میکنم میشه باید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 116 پست
اصلا بروش نیاوردم

ببین ما که از ریز زندگیت اطلاع نداریم عزیزدلم 

اما باخودت فکر کن دلیل ایشون چی بوده آیا مثلا من بش گفتم رابطه برقرار نکن ؟ آیا همش تحفیرش کردم ؟ یا نه من همسر خوبی بودم و اون روحش بیماره 

بالاخره باید یه روزی نقص ها برطرف بشه 

زن و شوهر هر دو تا تغییر توی خودشون ندن ، فضا آروم نمیشه

پس لازمه بررسی کنی با خودت

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
ببین ما که از ریز زندگیت اطلاع نداریم عزیزدلم اما باخودت فکر کن دلیل ایشون چی بوده آیا مثلا من بش گف ...

فقط اینو بدون کلا از قبل از ازدواج ادم اینطوریی بوده همه میدونستن الامن و خانواده ام تحقیقم کردن کسی چیزی نگفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ما که از ریز زندگیت اطلاع نداریم عزیزدلم اما باخودت فکر کن دلیل ایشون چی بوده آیا مثلا من بش گف ...

خب اگر من نصف خودمو درست کنم و اون باز ادامه بده یا نخواد درست بشه چی

بعد نمیگه چرا موندی چه عیبی داره بذار بچه طلاق بشه.چطوری بیخیال بشم نسبت بهش و این حالت عصبی بودنمو ...

بگو از نظر تو عیب نداره، ولی من مادرشم و نمیخام بچه طلاق شه، تنها راه کنترلم اینه ک ب خودت یادآوری کنی روزانه ب هزاران نفر خیانت میشه و متاسفانه واسه مردا عادیه، اصلاااااا اهمیت نده، باطن زندگی خودتم با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکن

خب اگر من نصف خودمو درست کنم و اون باز ادامه بده یا نخواد درست بشه چی

تو تلاش خودت روبکن تا خاطرت آسوده باشه و پیش وجدانت و خدای خودت روسفیدباشی

ببین تغییر میکنه یا نه 

و با یه بزرگی که ازش حساب میبره صحبت کن تا خیلی جدی باش حرف بزنه ، مثلا دایی ، عمو ،...ـ

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
تو تلاش خودت روبکن تا خاطرت آسوده باشه و پیش وجدانت و خدای خودت روسفیدباشیببین تغییر میکنه یا نه و ب ...

از هیشکی حساب نمیبره حتی پدرش 

تازه مادرشوهزم پرورپرو اومده میگه اگه به پسرم خیانت کنی نمیبخشمت واگذارتو میدم به خدا 

از هیشکی حساب نمیبره حتی پدرش تازه مادرشوهزم پرورپرو اومده میگه اگه به پسرم خیانت کنی نمیبخشمت واگذا ...

بالاخره از پدرت بابت همچین مسئله مهمی خجالت میکشه 

به مادرشوهرت یا هر کسی دیگه نگو مثلا منم تلافی میکنم و اینا 

صبوری کن تا اونا بش اولتیماتوم بدن

خانواده ت میتونن مستقیم به پدرشوهرت بگن؟

بالاخره از پدرت بابت همچین مسئله مهمی خجالت میکشه به مادرشوهرت یا هر کسی دیگه نگو مثلا منم تلافی میک ...

تاحالا حرفی از تلافی نزدم ادمشم نیستم.نه فقط شاید از پدرم خجالت بکشه

تاحالا حرفی از تلافی نزدم ادمشم نیستم.نه فقط شاید از پدرم خجالت بکشه

پس بگو پدرت یکم دست روی مردونگی و غیرتش بذاره که تو پدر شدی بخاطر آینده بچت و آبروی خودت و اعتبارت به خودت بیا 

الهی حال دلت زودی خوب بشه

بم اطلاع بده تو فکرت میمونم❤

شرایط خونه ی پدرت طوری نیست که جدا بشی بری پیششون ؟