2777
2789
عنوان

دارم خودمو بچه امو نابود میکنم میشه باید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگین ممنونم ازتون حتما انجام میدم امیدوارم از اینی که هست بدتر نشه

اصلا بدترم بشه،از این بدتر ررر؟؟؟؟

تهش خالی میشی،راحت میشی،بچه رو قربانی کتک و فریادات نمیکنی،دلم برا اون بچه میسوزه،الان داد میزنی از هفته آینده کتک زدنات هم شرو میشه مطمعن باش،آروم آروم

بعدمیبینی روح و روان بچه بی گناه رو هم داغون کردیو باید دنبال دکتر باشی،اخه بی رحم،بچه شیرخوار امانته خداس،تو مادری؟؟سرش داد نزن،بهش برس،

خانوم گل الهی همسرت سر عقل بیاد

چی بگم والا... خیلی پیش اومده و من فهمیدم اون نمیدونه ک میدونم نمیدونم خیانت جنسی هم بوده یا نه بخدا باورم نمیشه دارم اینا رو تایپ میکنم و برای من پیش اومده انگار تو خوابم ولی نمیگذرم از،حقم خدا تقاصشو بگیره ازش

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

راست میگیدودرسته

فردا برو تعقیب،زرنگ باش،بعد غهمیدن آدرس حتما عکس بگیر،بعد بیا خونه،باآرامش بچتو بخوابونو در اتاقشو ببند،باشجاعت تمام بگو بیا بشین،وقتی نشست شرو کن،طوری شرو کن،شوکه بشه گریه کن داد بزن بزنش تهدیدش کن ...

اگه خالی نشدی فردا بیا هرچی دوس داری بهم بگو

نترس مثل موش میفته به دستو پات،ولی بعدش به خونوادتو هیشکی زنگ نزن تا بتونی ازش بکنی برا بخشیدنش

بگو گم شو از زندگیم برو بیرون،،،،توپ پر برو حودتو کوچیک و ناچارو ذلیل نشون نده،بگه جایی مداره بره،ولی تهدید به خیانت بهش نکن که نتیجه عکس میلینی،ببین ته دلتم غصه نخور،مردا خیلیاشون اینجورن،میدونم سخته خدا سرهیشکی نیاره ولی تو دلت بگو جهنم شبا که پیش منه،ازش بکن فقط به بهانه های مختلف،

موفق باشی