2777
2789
عنوان

از خونه قهر کردم اومدم مسافرخونه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 98 پست
نه نمی‌خواد . حتی زن هم باشی چرا باید بهت اعتماد کنه . این خودش دختر پاکی و الان دلش شکسته . فقط مون ...

من قصد خیر داشتم ک هم خودم تنها نباشم هم یکی بیاد پیشم تا وقتی تکلیفم روشن شه اینهمه آدمها تو خونه مجری بی آنکه همو بسناسن زندگی میکنن تازه من میگم بیا اون ک منو نگفته بیا .ولی جامعه ترسناکه نمیشه اونم اعتماد کنه

4تامن فرزند آخرم

خاک تو سرشون . فقط ارث خور اضافه هستن ولی بی غیرت . وگرنه چرا با تو این رفتار و کردن 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ازکجا میدونی خرج میشه خودش میگه اپارتمان بخرم مستقل شم

کو تا سهم الارث بدن. کو تا جریانش بیفته و برسه پول دستش. به شبه کسی به سهم الارث نرسیده.. به فرضم که اپارتمان خرید.. باید بره سرکار که خرج خودشو در بیاره یا نه.. اپارتمان خالی وسیله نمیخواد؟؟! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

پدرم فوت کرده پشتیبان ندارم هر طور دلشون میخواد باهام رفتار میکنندگ نمیکشم

مادرت چی؟ لابد بدتر ازوناست 

منم ۹ماهه با پدر‌و مادر و خواهر برادرم بخاطر اینکه منوادم حساب نکردن قهرم،بنظرم حق داری فدر خودتو بد ...

نمیتونم اون اون موقع تحمل کنم

میخام تیغ بخرم همینجا خودمو بکشم

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
من قصد خیر داشتم ک هم خودم تنها نباشم هم یکی بیاد پیشم تا وقتی تکلیفم روشن شه اینهمه آدمها تو خونه م ...

اصلا تو خودت چرا اعتماد می‌کنی به غریبه ها 

من قصد خیر داشتم ک هم خودم تنها نباشم هم یکی بیاد پیشم تا وقتی تکلیفم روشن شه اینهمه آدمها تو خونه م ...

عزیزم خدتم همینجور به کسی اعتماد نکن هم خونه ات بشه 

اونایی که هم خونه پیدا میکنن یا همکارن یا دانشجو 

وگرنه هزارتا مشکل پیدا میکنن

سرنوشت بد نوشت ...
منم ۹ماهه با پدر‌و مادر و خواهر برادرم بخاطر اینکه منوادم حساب نکردن قهرم،بنظرم حق داری فدر خودتو بد ...

چکارت کردن؟

اصلا تو خودت چرا اعتماد می‌کنی به غریبه ها

عزیز چی میخاد بشه اصلا برام مهم نیست تو خونه هم چیزی ندارم دزد ببره از تنهایی ادما ضعیف میشن این یه خانومه چ آسیبی ممکنه بزنه ... چرا باید بمونه بیرون مگه ما مسلمون نیستیم