دوشیزه_هلن مدیر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 5662 عنوان از خونه قهر کردم اومدم مسافرخونه😞 | مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 98 پست خیلی بهم بی احترامی میکنندوسم ندارندگ نمیتونم تحمل کنماومدم ترمینال بلیط مشهد بگیرم چن روز بمونم اونجا نداشتن تا فردامیخام تکلیف مو روشن کنم سهم ارث پدری مو بدن من یه آپارتمان بگیرم برم اونجا بمونم خودم مدرس زبان آلمانی🇩🇪 1404/03/13 | 15:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوشیزه_هلن مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 5662 هلن جان خوبی عزیزدلم؟!🥺💔یوقت دیوونگی نکنیا تعطیلات رو برو مشهد بمون حال و هوات عوض بشه نمون ارومیه ... سلام دوست خوبمبله به همه ی این گزینه هایی که گفتی فکر کردمدعام کن بهترینشو پیدا کنم مرسی💔 مدرس زبان آلمانی🇩🇪
g0liiikhanoom عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3115 سلام دوست خوبمبله به همه ی این گزینه هایی که گفتی فکر کردمدعام کن بهترینشو پیدا کنم مرسی💔 با غمت غصه خوردم دعا میکنم همه ی مشکلاتت رفع بشه و به مراد دلت برسی و قدم در راه خیر بذاری 💙💜دختر به این خوبی شایسته ی بهترین ها هستی
دوشیزه_هلن مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 5662 با غمت غصه خوردم دعا میکنم همه ی مشکلاتت رفع بشه و به مراد دلت برسی و قدم در راه خیر بذاری 💙💜دختر ... غصه نخور قشنگم با دل پاکت دعام کنماچ بهت😘 مدرس زبان آلمانی🇩🇪
بآرآنم عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 7255 سلام هلن جانمبابامن یه چندروزنبودم چه خبرشده؟امیدوارم الان که چندروزی ازین تاپیکت گذشته حالت بهترشده باشهراستی نمیتونی بری پیش خواهرت که خارج ازکشوره؟به نظرم مهاجرت کن و دور شوبهترین گزینه همینه قشنگم💋
دوشیزه_هلن مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 5662 سلام هلن جانمبابامن یه چندروزنبودم چه خبرشده؟امیدوارم الان که چندروزی ازین تاپیکت گذشته حالت بهترشده ... سلام عزیزمحالم بهتره و برگشتم خونهسکوت کردم اونا هم ساکتن کاریم ندارناون روز خیلی شدید واکنش دادم اصن انتظارشو نداشتنچون همیشه سکوت میکردمبله تا یکسال آینده من از این خونه خواهم رفت فعلا شرایطشو ندارم مدرس زبان آلمانی🇩🇪
بآرآنم عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 7255 سلام عزیزمحالم بهتره و برگشتم خونهسکوت کردم اونا هم ساکتن کاریم ندارناون روز خیلی شدید واکنش دادم اص ... چه جورواکنشی؟ینی مهاجرت کنی تا یکسال آینده؟
دوشیزه_هلن مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 5662 چه جورواکنشی؟ینی مهاجرت کنی تا یکسال آینده؟ قبل اینکه برم بیرون کلی حرفای نیشدار زدم.... یا مهاجرت یا ادامه تحصیل در تهران مدرس زبان آلمانی🇩🇪
بآرآنم عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 7255 قبل اینکه برم بیرون کلی حرفای نیشدار زدم.... یا مهاجرت یا ادامه تحصیل در تهران من تهرانم زندگی کردن توی تهران بابقیه شهرافرق میکنهسخته باید گرگ باشی تا دوام بیاری توشمهاجرتم سخته ولی خب توچون خواهرت اونجاست به نظرم بهتره