2777
2789
عنوان

از خونه قهر کردم اومدم مسافرخونه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره برای سهم الارث اگر بقیه خواهر برادرا کم کاری کنن میتونه شکایت بزاره

این مال وقتیه که پدر مادر فوت شدن 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
چرا میخوای امارشو بگیری ؟ نکنه مرد کثیفی هستی . خدا لعنتشون کنه

ن بابا عزیز چرا زود قضاوت میکنی😂 تایپیکامو بخووون شوهرم از خونه رفته گفتم اگه بخواد نزدیکم باشه بیاد پیش من 

برای سهمت شکایت کن چرا قهر کردی شکایت میکنی دادگاه فرصت مشارکت و فروش اموال میده وگرنه مزایده میزاره

دقیقا...

اینجوری فرار کردن هزار تا تهمت وافترا میزنن

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
ن بابا عزیز چرا زود قضاوت میکنی😂 تایپیکامو بخووون شوهرم از خونه رفته گفتم اگه بخواد نزدیکم باشه بیا ...

نه نمی‌خواد . حتی زن هم باشی چرا باید بهت اعتماد کنه . این خودش دختر پاکی و الان دلش شکسته . فقط مونده یکی بیاد ازش سو استفاده کنه

عزیزم یه بار حرف اون کاربر که میگه بیا پیشم قبول نکنی . اون خودش زندگیش داغونه. اصلا معلوم نیست زنه مرده .‌حالا فکر کن زنه چرا باید بری خونه ی غریبه . حالت خوب شد برگرد تو همون خراب شده ی خودت

خواهر برادر

منم ۹ماهه با پدر‌و مادر و خواهر برادرم بخاطر اینکه منوادم حساب نکردن قهرم،بنظرم حق داری فدر خودتو بدون اجازه نده دلتو بشکنن ناراحتت کنن، ولی تا انحصار وراثت بشه زمان میبره باید کاراتو رو غلتک بندازی