2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین دوران عقد چه رفتاری داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 47 پست
اسی منم مث تو تولدها خیلی برام مهمه مخصوصا تولدخودم یا نامزدم ولی هرکی اینطوری نیست واقعا تو دیگه تو ...

دقیقا موافقم عزیزم باهات 

همسرم نمیاد هر چیم بهش میگم انگار خجابت میکشه خونه ما من میگم بیا تقسیم کنیم گاهی تو بیا گاهی من 

من وقتی دعوتش میکنم گاهی میاد  اما خجالت میکشه یا سرکاره خستش نمیتونه  مامان بابامم زیاد دخالتی ندارن یعنی نمیگن ک نیاد یا بیاد

اما   خانواده همسرم  اصلا دعوت نمیکنن

.

به شوهرت هم بگو اگر جو خونشون اونروزی که میخوای بری خونشون متلاطم هست بذاره یه روز دیگه بری.چون همچی ...

شوهرم زیاد خونشون نیست در طول روز همش سرکاره فقد شبا خبر داره ک چی هست اوضاع همیشه هم جو خونشون متلاطم متاسفانه و انگار براشون عادیه

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله واقعا خوب هستن خیلی خیلی اخلاق خوبیم دارن اما بعضی رفتاراشون ناراحت کننده س اما اینم بگم ک سال ...

عزیزم همه مثل شما فکر نمیکنن اونا خوبی رو فقط توی جشن تولدگرفتن نمیبینن.همین که خودشوهرت برات یه کادو هم میگرفت کافی بوده اونا هم جواب محبت شمارو به بهترین حالت دادن.

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

عزیزم همه مثل شما فکر نمیکنن اونا خوبی رو فقط توی جشن تولدگرفتن نمیبینن.همین که خودشوهرت برات یه کاد ...

اره درسته واقعا منم برای همین خواستم جبران کنم نمیدونم چرا اینطور رفتار کردن بهتر بود جلوی من بحث نمیشد و بهم بی احترامی نمیشد  برای همین هم چیزی به روشون نیاوردم 

.

شوهرم زیاد خونشون نیست در طول روز همش سرکاره فقد شبا خبر داره ک چی هست اوضاع همیشه هم جو خونشون متلا ...

پس بین خودشون یه مشکلاتی دارن ودوست ندارن کسی بدونه شما هم یه ازصبح تا عصر یا یه عصر تاشب کافیه برید اونجا

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

پس بین خودشون یه مشکلاتی دارن ودوست ندارن کسی بدونه شما هم یه ازصبح تا عصر یا یه عصر تاشب کافیه برید ...

مرسی عزیزدلم میشه بپرسم چند سالتونه اخه خیلی پخته و مهربون رفتار میکنین 💜❤️

.

عزیزم برای امضا وحل شدن مشکل مادر گرامیتون صلوات فرستادم

ممنونم عزیزم❤️

ب همسرت بگو خجالتو بزاره کنار و بیاد خونتون آخه یکی دوماه ک نیست ی سال دیگم قراره تو عقد باشین پس اینجوری پیش بره خودت از زندگی دلسرد میشی 

بعضی خونه ها پرتنش هستش ،مثلا تا من خواستم نامزد کنم خواهرنامزدم با شوهرش ب مشکل خورد و کلی داستان درست شد بعدم زنداداشش قهر رفت و کلی داستان دیگه 

ینی میخوام بگم کاملا درکت میکنم ک حست چیه تو فقط میخوای با شوهرت وقت بگذرونی و خواسته یا ناخواسته درگیر مشکلات خانواده اونا میشی و قطعا ک خجالت میکشن مثلا مامان نامزدم بهش گفته بمن نگه این داستانا رو چون خجالت میکشه و من فکر بد میکنم

ب دعوت و اینا فکرنکن

یکمی هم سیاست چاشنی کار کن یوقتا آخر هفته بگو فلانی مامانم تدارک دیده این هفته رو بیا خونه ما وباهم باشیم و دلم برا بغلت تنگ شده و این حرفا تو هر شرایطی ناز وعشوه رو فراموش نکن😁🤭🌹

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
عه چرا اون نمیاد احترام براش مهمه توهم نرو

بعضی اوقات مجبور میشم باهاش کنار بیام حالا به نظرت تولد خاهر و برادرش ک دوتاشونم مجرد واز من کوچکترن برم یا نه ؟ تولد خاصی فک نکنم بگیرن ولی فک کنم برا خاهرش در حد کیک رو بگیرن برم یا ولش کنم شوهرم خودش کادو بگیره براشون؟

.

ممنونم عزیزم❤️ب همسرت بگو خجالتو بزاره کنار و بیاد خونتون آخه یکی دوماه ک نیست ی سال دیگم قراره تو ع ...

مرسی عزیزدلم بابت راهنمایی ❤️🥲

اره واقعا همینطوره کلی تنش و ... هست و همیشه ی جورایی این تنشا رو رفتار همسرمم تاثیر میزاره یعنی عصبی میشه و بدرفتار میشه 

حالا به نظرت برا تولد خاهر و برادرش برم یا نه تدارک خاصی نمیبینن شاید برا خاهرش کیک بگیرن من پارسال رفتم کادو هم گرفتم همسرم وقت نداشت بره بگیره کلا برا هیچکدومشون ولی امسال با این رفتاری ک کردن برم یا نه اینم بگم ک خاهر برادرش یکم بی ادبن بعضی رفتاراشون

.

مرسی عزیزدلم بابت راهنمایی ❤️🥲اره واقعا همینطوره کلی تنش و ... هست و همیشه ی جورایی این تنشا رو رفت ...

نرو بیخیال حوصله داری دیگه هرسال هرسال انتظار بیخود ایجاد نکن اگه تولدی بود و خودشون گرفتن ی کادویی بگیر بیر خودتو درگیر تولدهاشون نکن .

بله قطعا ک تاثیر داره همونجور ک خانواده ما رو ما تاثیر داره عکسشم هست دیگه خداکنه زودتر برین سرخونه خودتون راحت شین از این بازیا

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
نرو بیخیال حوصله داری دیگه هرسال هرسال انتظار بیخود ایجاد نکن اگه تولدی بود و خودشون گرفتن ی کادویی ...

یعنی اگ شوهرم گفت اره امشب تولد ابجی و داداشمه  و بیا اینجا برم اگ نگفت هیچی ...

و اینکه اگ شوهرم خودش براشون بدون مشورت با من کادو خرید چیکار کنم ؟ اهمیت بدم یا نه 

.

یعنی اگ شوهرم گفت اره امشب تولد ابجی و داداشمه و بیا اینجا برم اگ نگفت هیچی ...و اینکه اگ شوهرم خود ...

گفت تولدِ ک میری نگفتم نمیری خب باید خبرداشته باشی تا بری

تازه گفتی شوهرت خیلی سرش شلوغه و کادوها رو تو میگیری. ک نهایتش شوهرت بخواد پول کادو بده

اونم تو خودت شرایط و شوهرت رو بهتر از همه میشناسی از نظرات اینجا استفاده کن ولی صد در صد ن ،جمع بندی با خودت