2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین دوران عقد چه رفتاری داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 47 پست
عزیزم خانوادهدشوهرت بسیار خوب هستن کمتر کسی واسه عروس جشن تولد میگیره ومادرشوهرتون خیلی فهمیده هست ک ...

بله واقعا خوب هستن خیلی خیلی اخلاق خوبیم دارن 

اما بعضی رفتاراشون ناراحت کننده س   اما اینم بگم ک سال اول تولد برام نگرفتن وقتی دیدن من برا تولدشون سوپرایز کردم دوباره بعدش برام تولد گرفتن 

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین اشتباهت اینجاست ک فکر میکنی جزئ از یک خانواده هستی تو تا قیامت تو عروس اون خانواده هستی و قرار ...

مرسی عزیزم اره میخوام همینکارو کنم چون خانواده شوهرم  خودشون مدام میگن تو ک غریبه نیسی بیا و فلان بعد اینطوری رفتار میکنن من میگم بهتر بود جلوی من دعوا نمی‌کردن میزاشتن من میرفتم بعدا 

.

دقیقا موافقم باهاتون اما اگ نرم خودشون میگن پس چرا زنت نمیاد نکنه دعوا کردین شوهرمم انتظار داره ک بر ...

از اول باید نمیرفتی ما کرد ها رسم داریم دختر تا عقده خونه خانواده شوهر نمونه حتی بک.ارت در زمان عقد رو هم از دست نمیدیم تا عروسی واقعا مشکلاتمون خداروشکر خیلی کمه بخدا هرکی یه حریم خصوصی داره الان قبح برادر شوهرت پیش تو شکسته ممکنه برادر شوهرت یه حرفی زده باشه به پدر شوهرت پدر شوهرت خجالت کشسده...بخدا ازت بدشون نمیاد فقط خجالت میکشن مااااا فقط و فقط یه دختری هستیم با یه برگه فامیل میشیم باهاشون هم خون همدیگه نیستیم....ناراحت نشو ولی میری شب نمون خواهرانه بهت توصیه میکنم بگو اینجوری راحتترم مامانم مثلا دور از جون مزیضه شبا خونه باشم بهتره

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
این بنظرم بی احترامیه قبل ازینکه اونا از خونه بیرونت میکردن باید خودت میرفتی اینجوری هم احترامت حفظ ...

موافقم باهاتون متاسفانه به اصرار همسرم رفتم 

و  اینکه همسرم نمیاد زیاد خونه ما بابام و مامانم موافقن ک بیاد اما خودش نمیاد 

.

مرسی عزیزم اره میخوام همینکارو کنم چون خانواده شوهرم خودشون مدام میگن تو ک غریبه نیسی بیا و فلان بع ...

گآهی وقتا یک سری چیزا پیش میاد 

حس میکنم کم سن هستی چون رفتار نابالغانه زیاد دیدم ازت حتی تو جواب کاربرا دقیقا مثل خانواده همسرت مودی هستی و تغیر رفتار دادی 

کاش میزاشتی چند سال بعد ازدواج کنی

از اول باید نمیرفتی ما کرد ها رسم داریم دختر تا عقده خونه خانواده شوهر نمونه حتی بک.ارت در زمان عقد ...

اره همین کارو هم چندبار کردم اما همسرم خیلی ناراحت میشه متاسفانه سمت ما اینطوریه ک از عقد هرروز خونه مادرشوهرن  وقتی من نمیرم خیلی ازم سرد میشن انگار ناراحتن میگن دختره خودشو از ما نمیدونه

.

گآهی وقتا یک سری چیزا پیش میاد حس میکنم کم سن هستی چون رفتار نابالغانه زیاد دیدم ازت حتی تو جواب کار ...

نمیدونم شاید واقعا همینطور باشه ک میگی  اما این موضوع خیلی رفته رو مغزم

.

اره همین کارو هم چندبار کردم اما همسرم خیلی ناراحت میشه متاسفانه سمت ما اینطوریه ک از عقد هرروز خونه ...

به همسرت توضیح بده راحت نیستم اگه ناراحتی زوتر عروسی بگیر 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

اسی منم مث تو تولدها خیلی برام مهمه مخصوصا تولدخودم یا نامزدم ولی هرکی اینطوری نیست واقعا تو دیگه تولدمادرشوهرو گرفتی خواهروبرادرش رو بیخیال شو اونا هم درگیر مسائلی هستن ک خیلی هم عروس ورود نکنه بهتره

از الان ب بعد مث قبل یا توام مودی برو بیا و مجبوری بخاط. شوهرت تحمل کنی ک این دوران مسخره با دوری تموم شه

ی چیزی چرا هر هفته تو میری خونشون ؟؟گاهی آخر هفته هاا ب همسرت بگو بیاد خونه شما اشکالش چیه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

به شوهرت هم بگو اگر جو خونشون اونروزی که میخوای بری خونشون متلاطم هست بذاره یه روز دیگه بری.چون همچین موقع هایی آدم حوصله خودشم نداره چه برسه مهمون

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت