2777
2789

چله زیارت عاشورا خوندم هدیه به شهیدنویدصفری تازه هفت روزبودمیخوندم وای اصلاباورنمیکردم .حاجت خیلی فوری داشتم گفتم اگه حاجتمونده بقیشونمیخونم خداروشکر🥰

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

خداروشکر حاجتت چی بود عزیزم؟

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر انشاا...همه حاجت  روا بشن منم حاجتم و بگیرم

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

خداروشکر حاجتت چی بود عزیزم؟

صابخونمون گفته بودهرچه زودتر بایدبلندشیم مجبورشدیم ازیه شهردیگه اجاره کنیم پول پیشمون خیلی کم بود نمیدونستیم چکارکنیم داغون بودیم بعد گفت یک سال هم اینجابمونیم.

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

من سه بار با دل شکسته ختم 124 هزار صلوات گرفتم هر سه بار خدا حاجتمو داد

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
صابخونمون گفته بودهرچه زودتر بایدبلندشیم مجبورشدیم ازیه شهردیگه اجاره کنیم پول پیشمون خیلی کم بود نم ...

عزیزم اینکه محال نبود 

محال حاجت منه .چندین ساله پشت در خدا منتظر جوابم.انگار دیگه دارم کم کم خسته میشم راهم رو بگیرم وبرم