2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 51191 بازدید | 865 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب چرا دوست داری دخالت کنی ؟خودشون مشکلشونو حل میکنن دو روز دیگه اگه آشتی کنن اولین نفر که مقصر میش ...

کجا دخالت کردم 

فقط یه سوال پرسیدم ازتون 

گفتن دلیل طلاق 

گفتم به این دلیل 

من تو این یه سال این خانم رو ۵ بار ندیدم 

والا اگه یه کلوم حرف زده باشم نه به اون نه به داداشم 

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
بااین حال هنوز شوهرم طرف اوناست جوری پرش کردن ک یه بار فقط زنگ زد گفت برگرد داره خرج زندگی مادر وخوا ...

چند وقت ازدواج کردی پدر مادرت پشتت هستن ؟!! 

کاش مادر منم پشتم میکرفت 

فقط داداشم بهم گفت کار خیلی بدی کرده 

اگر میخای ادامه بدی که هیچ اگر نه زودتر این کار بکن برگرد 

کار نشد نداره بره دنبالش میتونهموتور ما رو دزدیدن فقط با یه فیلم تونستیم پیداش کنیم

موتور سند داره پلاک داره بزرگه دیده میشه 

نمیشه موتور رو‌بزارن تو جیبشون ببرن که 

اما طلا رو هیچ جوره نمیشه اثبات کرد که فروخته شده 

تو شهر کوچیک هم باشن بالای صد تا طلافروشی ممکنه باشه دونه دونه برن هم طلافروشی نمیگه اره من خریدم ازشون اونا هم آنقدر زرنگ هستن که هر جایی نبرن بفروشن بعد دوربین ها رو باید بدونند کدوم طلافروشی هست اونم چه روزی مشخص بشه بعد دادگاه حکم بده که امکان نداره 

ممکنه شانسی بفهمن مثلا اتفاقی طلا فروش دوستی آشنایی چیزی دربیاد باهاشون همکاری بکنه که اونم احتمالش مثل سوزن تو انبار کاه میمونه 

طلا مال مرده؟

نه مال زنه ولی زن زندگی نه اونی ک کاسبه و گداگشنه

فک کن واسه پسرت زن گرفتی و کلی طلا بهش دادی بعد از دو سه ماه جم کنه بره .گند بزنه ب خانواده و احساس و زندگی و آبرو پسرت. بازم میگی طلا حقش بوده؟

شرایط ها فرق میکنه 

بخدا همین اتفاق واسه داداشم افتاد بلایی سرمون آورد زنه ک مادرم سکته کرد 

اگه مقصر نباشه حقشه حتی بیشتر از اینم حقشه درسته کسی که جونش به لبش برسه میگه هیچی نمی‌خوام ولی این ...

دقیقا نامزد سابق منم وقتی داشتیم جدا میشدیم یعنی هنوز جدا نشده بودیم رفت زن گرفت حتی شام نداشتن بخورن فکر کرد مفته زن گرفتن چون من همیشه تو همه شرایط باهاش کنار میومدم سخت نمیگرفتم 

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱