2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235141 بازدید | 1259 پست

دستم خورد رو تماس تصویری اینستا با سرگروه پسرمون که خیلی ازمن بزرگتر بود...

شانس اوردم همه جا تاریک بود قیافه من ندید

من خدا شاهده تا دو روز شکم رَوِش داشتم از شوک

اخرشم بهم گفت من دیدم این وقت شب داری بهم زنگ میزنی جواب دادم دیدم هیچی جز تاریکی مشخص نیست...

دو دقیقه تقریبا طول کشید تا قطع بشه...

🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یه بارم رفته بودم برای گوشیم قاب بگیرم. گوشی رو دادم به پسره همینطور که داشت قاب مینداختم روش، کیفمو ...

با دوستم داشتم حرف میزدم

اون روز خیلی روز باحالی بود

بعد ی پسره رو دوست داشت هر روز از جلوی مغازشون رد میشد

خلاصه ما درمورد اون مرتیکه احمق داشتیم صحبت میکردیم تا اینکه رفت تو مغازه که هندزفری بخره

انقدر مسخره بازی دراوردم پشت گوشی که حواسش پرت شد و ناگهان پرسید آقا ببخشید این هندزفری ۳۹ تومنیه چند؟

من ترکیدم از خنده اونم صدای نفسش میومد هیچیم نخرید اومد بیرون میگفت کووفت دردددد میخندید🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم میگف سوار تاکسی شدم پولم پاره بوده همش ذهنم درگیر بوده ک اینو قبول میکنه یا نهاز اخر ک رسیدیم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ی بار زنگ زدم رستوران بگم بیرون بر دارین گفتم بیرون روی دارین خندم گرفت قطع کردم خیلی بد بود

خدا چی بگم چی کارت بکنه من دارم میترکم  از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من خیلی سوتی میدم وحشتناک ترینش ۱۲ سال پیش رفتیم حلقه ازدواج بخریم من و شوهرم با مادر شوهرم انقدر هم خجالتی بودم اصلا تو خودم نبودم شوهرم یه انگشتر نشونم داد شیشه ویترین برجسته طور بود رفتم جلو نگاه کنم با سر رفتم تو شیشه از خجالت آب شدم هنوزم شوهرم یادشه خخخ

دستم خورد رو تماس تصویری اینستا با سرگروه پسرمون که خیلی ازمن بزرگتر بود...شانس اوردم همه جا تاریک ب ...

وای خدا آدم دستپاچه میشه لعنتی رو نمیتونه قطع کنه خداروشکر تاریک بوده خخ

وای خدا آدم دستپاچه میشه لعنتی رو نمیتونه قطع کنه خداروشکر تاریک بوده خخ

خیلی ابروم رفت

بعدها تو همون کلاس رو مانتوم رنگ گواش قرمز ریخته بود ی قطره کوچیک نفهمیده بودم

ی دختره احمق عوضی که همیشه با من بد بود بلند داد زد با خنده بچهههه هااا مانتو فلانی خونی شده کل پسرا چرخیدن به سمتم

منم با لرزش تمام رفتم تو دستشویی و هیچیییی نبود و فهمیدم گواش بوده

یدونه از اون پسرا که مسخرم کرده بود اومد بیرون و گفت چی شد گفتم هیچی رنگ گواش بود

مگه باورشون میشد؟؟؟؟🤣

ولی هیچوقت حلالشون نمیکنم

دستم خورد رو تماس تصویری اینستا با سرگروه پسرمون که خیلی ازمن بزرگتر بود...شانس اوردم همه جا تاریک ب ...

من یه بار سر کلاس آنلاین دوربینم باز بود شانس آوردم خودم جلو دوربین نبودم صبح زود هم بود با موهای پریشون و چهره خواب آلود خیلی بد میشد

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
من یه بار سر کلاس آنلاین دوربینم باز بود شانس آوردم خودم جلو دوربین نبودم صبح زود هم بود با موهای پر ...

منم دقیقا در همین حالت بودم

حالا پشتم بابام با شلوارک خوابیده گفتم چه خاکی تو سرم کنم🤣🤣🤣🤣

ماسمالیش کردم ولی فکر کنم بدونه من خیلی از کارم پشیمونم همیشه جلو ذهنمهبه دختر خالم گفتم دوستم اینو ...

عزیزم اگ ازشرایط زندگیت ک دخترخالت خبرداره نگفته باشی و اسم همسرتو نگفته باشی تواون پیام فک نکنم شک کنه انشاءالله ک حرفتوباورکرده

بخدا انقد بعضی کارم عجیبه اونروزم یه پسر موتوری حدودا ۳۰ ساله بود رد شدنی وایساد جلو پل عابرپیاده به ...

واااای دخترر🤣🤣لابد فکر گرده خوشت اومده🤣 خاک برسر احمقش اگه من بودم خودشو موتورشو آتیش میزدم کثافتو