2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235161 بازدید | 1259 پست
الان دختر خالت فهمید ک شوهرت خیانت کرده،؟

ماسمالیش کردم ولی فکر کنم بدونه

من خیلی از کارم پشیمونم همیشه جلو ذهنمه

به دختر خالم گفتم دوستم اینو فرستاد گفت بفرستم برای شوهرم  یا نه 

بعد گفتم بنده خدا گناه داره شوهرش بهش خیانت کرد

نظر تو چیه بنظرتون باور کرد !!?

دوستان اگه امکان داره نطرتونو بفرستین خواهش میکنم 🙏🙏🙏

خدایا به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسمالیش کردم ولی فکر کنم بدونه من خیلی از کارم پشیمونم همیشه جلو ذهنمهبه دختر خالم گفتم دوستم اینو ...

ن بنظرم متوجه نشد ..ممکنه بعید بدونه از شوهرت

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
نکنه عاشقی؟

عاشق که نیستم

ولی‌ ممکنه‌ حرفت درست باشه فکر و خیالم و ذهنم همیشه پیش مامانمه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

شاید اضطراب اجتماعی داری

نه اضطراب اجتماعی از شدت اجتماعی بودنم ازم میترسه😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

حالا ماجرای منم جالبه

من چند بار مامانم برام اسنپ گرفتن وقتی میخواستن مشخصات اسنپو بهم بگن اون قسمت سه تایی عددش رو میگفتن با حرفش

مثلا 678ق

یا 456ن

اینجوری

بعدش یه بار خودم اسنپ گرفته بودم دیدم نوشته پراید 121

من از روی پیش فرض ذهنیم فکر کردم پلاکش 121 عه

وایساده بودم دقیقا جلوی اسنپه و پلاکشو دیدم و دیدم  121 نیست و سوار نشدم

اسنپیه زنگ زد بهم منم برداشتم

گفتم سلام گفت سلام خانم من روبه رو تونم🤣🤣 شما همونی هستید که کیف قرمز داره؟

باورتون میشه چی گفتم؟

گفتم کیفم زرشکیه😑😑😂😂

بعدشم گفتم  چرا پلاکتون فرق داره؟😂

بعدا فهمیدم مدل ماشینش پراید 121 بوده

121 مدلش بوده نه پلاکش

و سوار شدم و راننده گفت خانم ممکنه قیافه من فرق کنه ولی ماشین تغییری نمیکنه😐😆😆

واااای پسرمو ختنه کرده بودیم ۶ ماهش بود من فک کردم عفونت کردع جای زخمش زنگ زدم به مامانم ییاد خونه م ...

دچار شرم نیابتی شدم😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

منم تو تولد خودم خانم دوست شوهرم اومد تبریک گفت منم گفتم خیلی ممنون عزیزم تولد شما هم مبارک باشه صد سال به این سالا😐

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

رفتم دندون پزشکی دکتر میخواست معاینم کنه گفتم اخ گفت بذار دست بزنم بعد بگو اخ.هر چه قدر بعدش دردم او ...

بگردمم😂😂😂

ببین عزیزم شما به نظرم هم به یه روانپزشک مراجعه کن ممکن هست مشکل تمرکز و توجه داشته باشی و ای دی اچ ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی و دلسوزیت

ولی‌ من‌ مشکل توجه ندارم اگر داشتم قطعا معلوم میشد چون خودت‌ هم بهتر میدونی کسی که بیش فعالی و نقص توجه داره نمیتونه همش نمره بالا بگیره ساعتها پای کتاب بشینه یادگیریش تو اکثر چیزها عالی باشه

و شاید باورت نشه من ocd شدید دارم اطرافیانم که پزشکن بهم گفتن یعنی تمرکز و توجهم از حد نرمال بالاتره تو این چندسال خیلی هم اذیت شدم

این عادتمم بخاطر هول بودنمه و شرایطم فعلا جوریه حجم کارهام زیاده

و دراخر امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه و خوب بشی

خوشبحال دوستات

💚💚

سوتی من نیست برای شوهر عممهایشون تازه اینستا نصب کردیه روز که عمم خسته وسط حال دراز کشیده بود و دست ...

وااای قیافه عمت دیدنی بودههه😂😂😂😂😂

حالا ماجرای منم جالبهمن چند بار مامانم برام اسنپ گرفتن وقتی میخواستن مشخصات اسنپو بهم بگن اون قسمت س ...

کیفم زرشکیههه🤣🤣🤣

ماسمالیش کردم ولی فکر کنم بدونه من خیلی از کارم پشیمونم همیشه جلو ذهنمهبه دختر خالم گفتم دوستم اینو ...

اگه ارتباط در این حد نزدیکی باهم دارید که بخواید درمورد همه چیز صحبت کنید، اره وگرنه که نه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......