2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235150 بازدید | 1259 پست

رفته بودیم مسافرت بعد داشتیم سلاح های تو موزه رو نگاه میکردم سرم رو بردم جلو که نوشته ها رو بخونم شیشه رو ندیدم با سر رفتم تو شیشه فکر کردم کسی ندیده آقا پشت سرم بود گفت ناراحت نباش شیشه کور بود که تو رو ندید

من بابام نظامیه بعد وقتایی ماموریت بود فرماندشون میگفت به سربازا نون‌و این چیزا برامون بخرن یروز یه ...

وای دارم میخندم بلند بلند 

الان فحشم میدن... خدا رحمت کنه امواتت خندیدم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سوتی لعنتی من.تو سوپری ب جای کنسرو گفتم اقا کرست دارید؟بعد اومدم بیرون تا خونه میدویدم هی خودمو ...

😶😶😶🤣🤣🤣🤣

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

وای دارم میخندم بلند بلند الان فحشم میدن... خدا رحمت کنه امواتت خندیدم

عزیزدلمم😂😂❤️فداتشم 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
خواهرشوهرم زنگ زده بود به تاکسی تلفنی ماشین بگیره گفته بود یه ماشین واسه منزل فلانی اونم گفته بود ال ...

ووااایییی عزیزم شما چقدر سوتی دارید نصف کامنت صفحات اول برا شماست🤦🏻‍♀️😁😂😂😂

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

وای خالم استاد سوتیه یبار سوار ماشین یودیم دنبال یه خیابون میگشتیم بعد مادرم راننده بود به خالم گفت ...

وای این خیلی خنده داره .الان فحشم میدن اینقدرخندیدم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه سال رفته بودیم بم خونه دوست بابام با خانواده داییم بودیم بعد از شام اومدن سفره جمع کنن خانوم میزبان دولا شد لیوان برداره من یه باد بزرگی ازم درومد طوری که خانومه فک کرد خودشه فوری رفت تو اشپزخونه🤣🤣بعد همه فک کردن اون خانومس 

بعدش همه جمع شدیم تو حیاط مامانمو زندایی میگفتن دیدین زنه چکار کرد بعد غش غش میخندیدن یهو من گفتم خانومه نبود من بودم🤣🤣🤣همه پوکر شدن😐😐

مال 10 سال پیش بود این قضیه خیلی کم سن تر بودم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خواهر شوهرم تلفن خونشون زنگ خورده بود برداشته بود دوست شوهرش بود گفته بود فلانی خونس اینم تا خواسته ...

بهش بگو دفعه بعد  ک اومد بگه هروقت آروغ زدم بدون نیست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

بعد دانشگاه با دوستم رفتیم از یه دست فروش جوراب بخریم موقع حساب کردن بجای کارت بانکیم کارت دانشجوییمو دادم خودم نفهمیدم با دوستم مشغول صحبت بودیم یه سمت دیگه رو نگاه میکردیم. فروشنده هم جوون بود نگاش کردم ببینم داره چیکار میکنه بنده خدا انگار گیج شده بود هی کارت و برمیگردوند نگاه میکرد که از کدوم طرف باید بکشه تهش گفت آبجی اینو فک کنم اشتباه دادین ینی منو دوستم وفروشنده ترکیدیم😂💔 بنده خدا اعتراف کرد فک کردم یه کارت جدیده که عکس دار شده😂😂😂

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

خاله شوهرم رفته بود مکه رفتیم دیدنش می خواستم بگم زياراتا قبول گفتم قدم نو رسیده مبارک 🦍حالا ربطش چ ...

بنده خدا شوکه شده حتما کدوم نو رسیده چی کی😂

من رفتم لبنیاتی یه مقدار وسیله بخرم بعد تخم بلدرچین دیدم خاستم بخرم بعد گفتم اقا ببخشید این تخم مرغ ...

اومدنی سوتی شمارو برا مامانم بخونم خودم سوتی دادم

ب جای مُرغ گفتم مِرغ یساعت بهم خندید

وای پسره بعدش تو پی وی کلی ایموجی خنده گذاشت و ویس فرستاد داشت میترکید از خنده انگار بالشتو محکم گرف ...

چه زشت 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت