2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235152 بازدید | 1259 پست

یکی هم من بگم

یه بار رفته بودیم بیمارستان ملاقات، من نیاز به سرویس بهداشتی پیدا کردم از شانس من اتاقای اون طبقه همه فرنگی داشتن به هر بدبختی بود رفتم اومدم که سیفون بکشم دیدم بالا سرم یه طناب وصله فکر کردم همینه آخه هیچوقت از فرنگی استفاده نکرده بودم حالا من هی این طناب میکشیدم این کار نمیکرد آخر سر سرم آوردم بالا دیدم بالاش نوشته زنگ خطر

روز بد نبینین عین فشنگ از جا پریدم آخرش گشتم دیدم یه دکمه هست اونه زدم سوسکی اومدم بیرون 😂

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم شاید جکه رو‌نشنیده بعد دوساعت منظورمو نخوام برسونم😁

دمت گرم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

من یکبار میخواستم برای یکی سریال رو تعریف کنم 

خواستم بگم ازدواج کردن هول شدم گفتم چیزشون و باهم

اصن آخخخخ الان یادم اومد عذاب وجدان گرفتم

البته بچه بودما 🤣

دکتر روح در آینده🤍✨

ببخشید اگر در مورد ثبت نام ارشد استعداد درخشان اطلاعات دارید ‌و به تازگی انجام دادید خواهشا به تاپیک آخرم سر بزنید واقعا به کمک احتیاج دارم

ببخشید استارتر عزیز 

اگر اینان مسلمان اند.  خدایا کافرم گردان                         فارغ‌التحصیل شدم خوشحالم 😍🤪😝🤣 دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم

چند روز پیش خونه مادر شوهرم بودیم، خواهر شوهرم یه شلوار بچه‌گونه آورد گفت سنا این مال توئه؟(منظورش این بود که مال پسر منه)

منم گفتم نه ماله سمیراست(منظورم این بود که مال پسر جاریمه) 😅🤦🏼‍♀️