2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235144 بازدید | 1259 پست
من تو مغازه ها یه جوری سوتی میدم مغازه دار فک میکنه دزدم😆 یبار تو یه لوازم تحریری خوردم به یه جعبه ...

فقط جوری که اون  یارو نگات میکرده فک کرده دزد بادکنکی😅😅😅

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد من کلا ادم کری هستم ینی یه چیزو ده بار باید بگی تا بشنوم همیشه تو موقعیت های حساس نمیفهمم طرف چی ...

دهنت 😅😅😅😅😅😅

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من شنبه سر کلاس بودم یکی از همکلاسی های سابقم اومده بود دیدن مربیم از صحبت هاشون متوجه شدم صاب کار ه ...

تو به من بگو آوای رستوران کجاااش شبیه ارایشگاهه؟😅😅

من عينكم خراب شده بود بعد تو مسير ك ميخواستم برم مغازه عينك فروشي باخودم فكر ميكردم ساعتمم بايد درست كنم رفتم داخل عينك فروشي ب يارو ب جاي اين ك بگم عينك درست ميكنين گفتم ساعتم درست ميكنين قيافش پوكر فيس شد 😐😐 دقيقا همين ايموجي شد بعدش گفت ما فقط تو كار عينكيم

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

آقا اشتباهی فرستادم خو😐😐😐

پسره بیشوربوده داشته راجبش نطق میکرده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اونا پارک رفته بودن اینا هم بعدش حاضر شدن رفتن خونه مادر دوستم (دیگه نمی دونم قبل از برگشتن به خون ...

من جامادرشوهرش بودم به زور دستشو میگرفتم میکشیدم میبردم  با خپدم  

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

ماشین تربار میاد درکوچه مون میرم تربار میگیرم همش میزارم تو ماشین میام که بیام خونمون اون اقا میگه بیا وسایلات ببر حالا خوبه کارتو میارم🥴

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

همسایه مون گفت سلام من بجای بگم سلام گفتم مرسی 

اقا خخیلیییی خجالت کشیدم خعیلیی

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

جهان با شما جان‌فزاس!

خدا خیرتون بده.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.