2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235152 بازدید | 1259 پست

من بگم 😆

رفتم سوپری عجله داشتم وحشتناک بچه تو ماشین جیغ میزد.

خوراکی خریدم براش کارتو دادم تا که کشید و رمز زد سریع از دستش گرفتم دویدم بیرون از دنبالم اومد خانووووم خانووووم رمزت اشتباه گفتی😬😑

از وسط دویدن چرخیدم دوباره تو سوپری گفتم بکش بکش زودباش عجله دارم.

فکر کرد میخوام بخاطر ۱۰۰ تومن در برم😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

رفته بودم دکتر در آخر گفت ی نوبت دیگه هم بگیر که بیای. گفت  این نوبت که گرفته بودی از کدوم طبقه گرفته بودی گفتم شبکه سه 😂😢 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم خونه بخرم.با املاکی رفتیم واحد ببینیم.همینجور که داشتم اتاق ها و کمد دیواری هارو چک میکردم رفتم توی آشپزخونه.کابینت ها رو ببینم.ولی دره فریزر یخچالشون رو باز کردم😐خو بگو به فریزر مردم چیکار داری چی توشه😐😐😐

میخواستم خونه بخرم.با املاکی رفتیم واحد ببینیم.همینجور که داشتم اتاق ها و کمد دیواری هارو چک میکردم ...

وااای🤣🤣

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

رفته بودم تنیس خاکی بگیرم فروشنده گفت توپش رو میخای یا دسته میخاستم بگم دسته گفتم دسته بهتره

بعد بنده خدا ب روی خودش نیاورد سعی کرد عادی باشه اما خودم ک فهمیدم چی گفتم اینقدر ریسه رفتم ک‌اونم قشنگ خندشو تخلیه کرد😂

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚