2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235151 بازدید | 1259 پست

یه بار رفتم مراسم ختم 

خرما رو چند لحظه گذاشته بودن رو صندلی 

من ندیدم 

نشستم رو خرما🥲

بعد همه داشتن اشک میریختن من داشتم میخندیدم 

نمی‌تونستم جلو خودمو بگیرم 

خدا به روز هیچکس نیاره 

فقط نگاهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنگ زدم بهداشت ی شماره میخواستم ازشون بگیرم بعد یکم طول کشید گفتم چیشد خانوم میگه صبر کنید دارم براتون درمیارم گفتم چی؟میگه خودتون درمیارین یا براتون دربیارم؟من ی مکثی کردم گفت شماره منظورمه  

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون

من تو مغازه ها یه جوری سوتی میدم مغازه دار فک میکنه دزدم😆 یبار تو یه لوازم تحریری خوردم به یه جعبه بادکنک ته مغازه ریخت زمین نشستم زمین جمع کنم بریزم توش طرف اومد یجوری نگاه میکرد انگار که ریختم تو جیبام اخه مرتیکه من بادکنک میخام بدزدم چیکار😂 یا یبارم تو داروخونه یه لاکی رو قیمت کردم همینطوری دستم بود قیمت بالایی گفت و رفت بعد که برگشت من گذاشته بودمش سر جاش طرف فک کرد گذاشتم تو جیبم یه طوری نگا میکرد 🤣

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بعد من کلا ادم کری هستم ینی یه چیزو ده بار باید بگی تا بشنوم همیشه تو موقعیت های حساس نمیفهمم طرف چی میگه فقط سر تکون میدم لبخند میزنم یبار یکی داشت میگف ماشینمو دزد برده منم فک میکردم میگه ماشینمو صبح برده میخندیدم میگفتم خانومت برده غریبه که نبرده🤣

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من شنبه سر کلاس بودم یکی از همکلاسی های سابقم اومده بود دیدن مربیم از صحبت هاشون متوجه شدم صاب کار همکلاسیم اذیت کرده پولشو نمیده من اول فکر کردم رفته تو سالن ارایشیگاهی جایی دستش بند شده ازش میپرسم کدوم ارایشگاه بودی اسم رستوران رو میاره باز میپرسم میگم پیش کدوم ارایشگر کار میکردی دفعه دوم یه نگاهی بهم انداخت اسم همون رستوران رو اورد باز خواستم بپرسم یکی دیگه از همکلاسی هام گفت بابا این تو یه رستوران کار میکرده نه پیش ارایشگر 😉😄😄😄😂

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

یبار ما رفته بودیم هتل کیش

بعد اونجا صبحانه سلف سرویس بود و منم رفته بودم واسه خودم نون بیارم

یه تستر بزرگ بود که نمیدونستم چطور ازش استفاده کنم و یه مرده هم کنارش بود که داشت تو سبد خانوادگیشون نون میزاشت،من فکر کردم اون مرده تو هتل کار میکنه و فکر کردم اون سبده برای همه ست،یدونه از نونای توشو برداشتم و وقتی رفتم مرده یجوری نگام کرد البته  یادم تمیاد صدام کرد یا نه..ولی خیلی حس بدی بوددد😂😭😭بعدا یهو دوزاریم افتاد چه اتفاقی افتاد

یکی از سوتی هام این بود

موقع بدرقه مهمون  به جای اینکه بگم زحمت کشیدید    گفتم زحمت دادید  

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بسکه نشخوار ذهنی داریم من چند روز قبل رفتم باشگاه به مربی گفتم پسرم امتحان داره باید زودتر برم بعد رفتنی همین طور داشتم به امتحان پسرم فکر میکردم داشتم میزدم از در باشگاه بیرون دیدم یه خانمی گفت چرا داره این طوری میره مربیم گفت فاطمه چرا این شکلی میری،،دیدم با تاپ و شلوار باشگاه بدون شال دارم میزنم بیرون 😐😐😐

پیرم سرماخورده بودرفتم مغازه میخاستم تن ماهیی لخرم شویدپلوماهیی بپزم بعد توذهنمم بودکه اومدم براش شلغم ابپزکنم که هم بخارشوتنفس کنع وخودشوبخوره واردمغازه شدم له مغازداره گفتم تُن شلغم میخامم🤐🤐مغازه هنگ پرسیدچی میخای ؟؟بازم تکرارکردم تن شلغم .گفت تن شلغم دیگه چییه.یهووووبهوخودم اومدم دارم چی میگم🤣🤣🤣