2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235151 بازدید | 1259 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برای اموات همتون بخصوص خانم مدیر

انشالله از شما زیاد بشه 

خدایا به امید تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط جوری که اون یارو نگات میکرده فک کرده دزد بادکنکی😅😅😅

خیلی بد بود نمیدونستم چه غلطی کنم هی میگم الان جیبا مو بتکونم مثلا کیفمو وا کنم بریزم زمین ببینه هیچی توش نیس😂💔

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

رفتم دکتر گفتم نوبت می‌خوام گفت واسه چی اومدی هر چی فکر کردم یادم نیومد تا اومدم بیرون یه دور زدم یادم اومد 

منشی آقا بود واسه گردن درد رفته بودم

د

خدایا به امید تو

سلطان ایشونه(حوری بهشت)

تو در برابر او وزیر هم نیستی.🤣

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

منم یبار رفتم دکتر دکتر گفت دراز بکش رو شکم دراز کشیدم حالا دردمم شکمم بود میخواست دست بزنه.بعد گفت نه رو به سقف شو متوجه نشدم گفت سقفو نگاه کن من همونجور که روشکم بودم سرمو بلند کردم سقفو نگاه کردم🥺🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

رفتم دکتر موقع ویزیت یکی جلوتر من بود ویزیت شد هزینه رو داد اومد نشست  به مقدار باقی پولشو منشی گذاشت رومیز..  منم بلند تو سالن هی به اون میکفتم بیا ادامش..  کسی متوجه نشد گفتم آقااا ادامه پولت  ..  اخه یکی نبود بگه به تو چه..  منشی خودش بش میداد   چقدد من خجالت کشیدم اون لحظه

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
منم یبار رفتم دکتر دکتر گفت دراز بکش رو شکم دراز کشیدم حالا دردمم شکمم بود میخواست دست بزنه.بعد گفت ...

یه سری من رفتم فیزیوتراپی برای زانو

گفت بشین رو تخت

با زانو رفتم بالا

از خنده غش کرد

گفت همین کارا رو کردی با این سن زانو درد داری

بشین رو تخت بد پا رو بزار بالا 

یه سری هم همین فامیلمون همسایشون اومده بود ازش استامبولی بنایی بگیرهاینم فکر کرده غذا رو میگهروش نشد ...

بعد همسایبه چیگفته خدا

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یه سری یکی وایساده بود جلوی یه اداره 

من داشتم رد میشدم

گفت تعطیلن 

من گفتم بعیده همیشه این ساعت بودن

گفتم در بزن 

منم وایساد ه بودم این در میزد

منم هی میگفتم محکم تر بزن صدا به ساختمون نمیرسه

آخرش طرف گفت شما بفرمایید مزاحمتون نمیشم 

یعنی مردم از خجالت