2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235141 بازدید | 1259 پست
زنگ زدم به بنده خدا و گله داشتم بابت تاخیرش و بدقولی گفتم اقا پس کی میای پرده منو بزنی من چندروزه من ...

وای خدااااااا مردم ازخنده.

فقط بگو مرده چی میگفت نخندید🤣🤣

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار هم خونه یکی از فامیلامون دعوت بودیم ته دیگ گرفتن تو فکر بودم برداشتم و بلند گفتم اللهم صل علی ...

فکر کردن خیلی خوشحال شدی ته دیگ بت دادن😅😅

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
وای خالم استاد سوتیه یبار سوار ماشین یودیم دنبال یه خیابون میگشتیم بعد مادرم راننده بود به خالم گفت ...

وای خدا چقدر خندیدم نصف شب .الان صدام میره همه میگن چته. یعنی خدا بیامرزه امواتت خندیدم.

وای اون بنده خدا رو بگو🤣🌟 

وای مردم🤣🤣🤣

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بدبحتی میدونی چیهفروشندهه واتس اپو داره زنگ زد گفت چشم خانوم فلانی حاضر میکنم میفرستم براتون😐استری ...

وای😂

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
من یبار مهمون اومد خونمون موقع بدرقه گفتم دستتون دردنکنه خوشحال شدیم باز از این زحمتا بدین ب ما 🥴مه ...

وای دروغ میگی🤣🤣🤣وای مردم ازخنده..خداخیرت بده

خودمم با شوهرم نامزد بودیم داشتیم بهم پیام میدادیم که شوهرمم تو پیام میگفت یه ماچ بده در اون حین باب ...

ووااایییی🤣🤣🤣

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

زنگ زدم به بنده خدا و گله داشتم بابت تاخیرش و بدقولی گفتم اقا پس کی میای پرده منو بزنی من چندروزه من ...

😶🤣🤣🤣

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨