2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235148 بازدید | 1259 پست
خودمم با شوهرم نامزد بودیم داشتیم بهم پیام میدادیم که شوهرمم تو پیام میگفت یه ماچ بده در اون حین باب ...

یعنی خدا بیامرزه امواتت که خندیدم ازته دلم🤣🤣🤣🤣

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

رفتم از وانتی خرید کنم سیب زمینی پیاز تو مشماا بود آماده بودبرداشتم خواستم حساب کنم .اقاعه گفت این ب ...

چه آقای مودبی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی شوهرم تو یه مهمونی بزرگ اومده بوده بگه اون کاسه ماست خوریا کجاس...

هی تکرار میکرد این ماسه کاس خوری کجاس😅 هرچی می‌گفتیم چی میخای دایی جان هی بلند و خیلی جدی میگف مگه نمی‌شنوین میگم ماسه کاس خوری😂

وای خالم استاد سوتیه یبار سوار ماشین یودیم دنبال یه خیابون میگشتیم بعد مادرم راننده بود به خالم گفت میزنم کنار از اون مرده بپرس کجا داریم میریم درسته یا نه خالمم به اقاهه گفت سلام ببخشید کجا دارید میرید؟بیچارع ترسید قدمای تند برمیداشت دور بشه

منم رفتم دندونپزشکی بهش گفتم اقای دکتر این دندون عقلم که کشیدید جاش گود شده اشغال گیر میکنه یهو برگش ...

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من یه مدت یه جایی فروشندگی میکردم

بعد رفتم یه فروشگاهی خرید کنم،موقع حساب کردن کارتو دادم گفتم قابل شمارو نداره😂😂پسره گف انگار توام فروشنده ایا

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

عه اون تو بودی یه جوری هم شاکی بودی بیچاره استارتر بیخبر از همه جا😂😂😂😂

اره اخه من اصلا متوجه نشدم ک اشتباه تایپی بود اگه کاربرا هم نمیگفتن عمرا می‌فهمیدم 😂😂بعد ینفر میاد میگه توو دنبال حاشیه ای

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

من یه سوتی جلو بابام دادم دلم میخاد ذوب بشم وقتی یادم میاد باپدرم رفته بودیم دکتر براقلبش دگه نوبتمو ...

واای 

حالا اونش هیچی چرا وسطاش پشیمون شدی و گفتی مشمایی؟

خودمم نمیدونم همه سوتی های من +18

طوریه خواهرم تو جمع میگه تو حرف نزنی بارم بابام گفت اینا وسایل چیه من مجرد بودم گفتم وسایل کورتاژمه وسایل مانیکور بو 😂😂😂

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
وای خالم استاد سوتیه یبار سوار ماشین یودیم دنبال یه خیابون میگشتیم بعد مادرم راننده بود به خالم گفت ...

قشنگ بووود