2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235152 بازدید | 1259 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا سوتی لعنتی من.تو سوپری ب جای کنسرو گفتم اقا کرست دارید؟بعد اومدم بیرون تا خونه میدویدم هی خودمو ...

عاالیییی         

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من خدای سوتیم یعنی قشنگ مثل مونگولا. یه بار همسایمون دلشت اثاث کشی میکرد در آسانسور باز کردم خانم وا ...

خیلی خندیدم    

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

هعییی خواهر یبار سرماخوردم رفتم دکتر، دکتره گفت گلوتو ببینم منم سرمو بردم بالا گردنمو نشون دادم😃🤣😎

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

حامله بودم    اولین بار  برای باز کردن و تکمیل پرونده رفتم شبکه  بهداشت

خانومه گفت برو باسکول ''متر هم سر خود باسکول داره  برای اندازه گیری قد و وزن همزمان

رفتم رو باسکول ''بعد گفت  بیا پایین منم زانوم و یکم خم کردم'دوباره گفت خانوم بیا پایین'' منم زانوم رو بیشتر خم کردم''فکر میکردم منظورش اینکه  یعنی  قد تو کوتاه کن'' دوباره گفت  از رو باسکول بیا پایین کلا

فکر کنم از اثرات ویار بود''وای پیش خودش فکر کرده این عقب مونده دیگه کیه حامله شده

گروه رز 
من رفتم ماکارونی خریدم بعد از کارت کشیدن ماکارونی رو همونجا گذاشتم اومدم خونه.

من خالم یبار نوار بهداشتی که خریده بود جا گذاشته بود یعنی فکر کن سوپر مارکت محل به من مامانم پدربزرگم همه گفته بود خانم فلانی خریدشو جا گذاشته بیاید بگید ببرن  

من رفتم برای پسرم لباس بخرم دستمو گذلشتم رو لباس به فروشنده گفتم آقا بچه چند سالشه؟

مرده یکم نگاه کرد گفت والا نمی دونم شما باید بگی😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ما رفته بودیم بالا کوه جیگر خوردیم بعد رفتیم خونه مامانبزرگم مهمون اومده بود مامانم به خواهرموگفت ج ...

عزیزممم چندسالش بود؟ بچه ها همیشه اینجوری گند میزنن