2777
2789

با اینکه همیشه فکر میکنم چی بگم چی نگم ولی نمیدونم چرا انقدر سوتی میدم😭😭

چندروز پیش رفتم سوپر مارکتی شیر میخواستم گفتم شیر دارید؟ گفت نه تموم کردیم

حالا من چیکار کردم؟ کارتم و دادم رمزمم گفتم مرده بنده خدا هنگ کرده بود😭😑 با تعجب زل زده بود بهم

بعد عینک دودی هم زده بودم با یه سیسی هم منتظر تراکنش موفق بودم

امروز هم دندونپزشکی بودم دکتره گفت خانم ببند(یعنی دندونت و ببند ببینم) من چشمامو بستم

هی میگفت ببند منم زیر دستش با دهن ۲ متر باااااز با یه کلمات کاملا ناواضح میگفتم خو بستس دیگه://

شما هم مثل منید؟😂 حس میکنم یه وقتا تو یه دنیای دیگه سیر میکنم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا سوتی امروز منو نمی‌گی تو گروه پسرا اشتباهی عکس چند نمونه واژن قبل لابیا پلاستی فرستادم میخواستم به دوستم بفرستم اشتباهی رفته گروهی که پر پسره سریع حذف کردم اما یکیشون دید و کلی خندید و آبروریزی شد رفتم پی ویش گفتم پیام هاتو از گروه پاک کن و کرده 😂😂😂

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

منو نمیگی

رفتم دندانپزشکی 

دکتره دستاش روی یه صندلی بود 

همونی که کنار یونیت دندانپزشکی هست 

خودش روش میشینه

بهم گفت دخترم بشین 

منم نشستم روی همون

بهم گفت پاشو

پاشدم

گفت دخترم تو اینجا بشینی من کجا بشینم

سلطان سوتی منم