2777
2789
عنوان

شما باشید درخواستشو قبول میکنید

438 بازدید | 31 پست

دوستان یه پسر فامیل بود من ازش خوشم اومد اونم رفتاراش طوری بود انگار از من خوشش میومد بهش هم پیام دادم منو رد کرد

حالا چند وقت پیش گفت که من از اولین بار که دیدمت بهت علاقه داشتم ولی نتونستم بگم چون قبل اینکه پیام بدی مامانم گفته بود که  تو قراره نامزدی کنی با یکی خیلی هم همو دوست دارید ( اینو راست گفته ولی من اون نامزدی رو رد کردم )  

بعدش گفت وقتی پیام دادی من دوست دختر داشتم اونم به شرطی باهام بود که ازم قول ازدواج گرفته بود نمیتونستم دلش رو بشکنم ولش کنم ولی کم کم رابطمون کم شد تا کلا دیگه جدا شدیم

اینم بگم با دوست دخترش تا قراره عقد رفته بودن 

الان بهم میگه بهت علاقه دارم 

کاربری دست دو نفره ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو اگه علاقه داری قبول کن البته بگو رسمی اقدام کنه

منم قصد داشتم بگم اگر واقعا بهم علاقه داره به خانوادم بگه 

ولی میترسم نکنه به دوست دخترش علاقه ای داشته باشه

کاربری دست دو نفره ✨️

ازدواج خوبی میشه

اون به دوست دخترش فکر میکنه که تا پای عقد رفته 

شمام به نامزدی که داشتی و رد کردی

باهم زندگی میکنین ولی با خاطرات اونا 

زندگی شیرینی میشه به نظرم

بدتر اینکه تا تقی به توقی بخوره اون میگه دوست دخترم از تو بهتر بود

شمام میگی نامزد منم از تو بهتر بود 

بگو باید کامل بشناسم تا وارد رابطه بشم از حسش ب خودت مطمعن شو

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

منم قصد داشتم بگم اگر واقعا بهم علاقه داره به خانوادم بگه ولی میترسم نکنه به دوست دخترش علاقه ای داش ...

خب تو ام تجربه داشتی تو زندگیت همون نامزد سابقت 

تو اگه فراموش کردی اونم فراموش کرده

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

ازدواج خوبی میشهاون به دوست دخترش فکر میکنه که تا پای عقد رفته شمام به نامزدی که داشتی و رد کردیباهم ...

نه  اصلا نامزدی نکردیم بعد به دلخواه من نبود 

کاربری دست دو نفره ✨️