2777
2789
عنوان

میشه یلحظه بیاید اگر دختری فیلم صحنه دار ببینه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 5385 بازدید | 193 پست
۲۲ ادما باید میل جنسی ی جوری برطرف کنن منطقی باشید اون بچس و کنجکاو این مسائل همه ما این دوره گذروند ...

😐ماهام این دوران داشتیم مثل اینکه ..میتونه وقتی میاد تو ذهنش ،وضو بگیره ..قرآن بخونه ،سریع از گوشیش فاصله بگیره یعنی چی بره فیلم ببینه ..میدونی این فیلمها اعتیاد آور ..میدونی خود ارضایی با این فیلمها باعث میشه در آینده با شوهرت به مشکل بخوری ..از دوستای خودم داشتم تو دوران مجردی زیاد فیلم دیده بود و خود ارضایی کرده بود الان که شوهر کرده نمیتونه ارضا بشه  ..این پیشنهادهای چرت چیه میگین ،آدم میمونه واقعا ...مثلا میمیریم  اگه اون حالت بهمون دست بده و کاری نکنیم ..بابا اینهمه این دوران گذروندیم الانم متاهلیم چی شد مثلا ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
والا تریبون خدمت شماست میگم یه مروری بر امضاتون کنین بد نیست،میگه دختر بچه از۱۳سالگی شروع کرده به پو ...

ازدواج مسئولیت داره که یک کودک نمیتونه و اصولا نباید که از پسش بربیاد

لطفا گوزن رو به شقایق ربط ندید امضام و حرفام هردو درستن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید میگفته **شرهحالا که گفته باید عذرخواهی میکردهبا این حرفش شده بنزین رو آتیش

من حرفشو تایید نمیکنم، ولی اگه از شانس کسی نمیفهمید آینده ی خود اون بچه مورد تهدید ، اول به خودش آسیب میزنه بعد دیگران ، چون ممکنه حالات روحی و دلیل تغیر حالتهای ناگهانی شو متوجه نشه کسی(خیلی سر بسته گفتم🤌) 

تا جایی که میدونم، البته از طریق یه سری تحقیق هایی که برای رسیدن به مالک پ .رن هاپ و هدفش متوجه شدم، ...

ادمیزاد عقل داره تو ذهنش دو دوتا چهار تا میکنه میگ میل جنسی ک میزنه بالا مغز ادمو میپاشومه مهم تره تا حس افسردگی بعدش 

قطعا انتخاب ادم برطرف کردن میل جنسیشه چون اون جلو جلو چشمه و عریژیه و مربوط ب ذات انسانه 

حرفتون درست ولی خیلی انسانیه ک طرف خودارضایی ترجیح بده ب افسردگی

توزوخدا شما از تاپیک برو و نظری نده معلومه هیچ درکی نداری هیچی اصلا نمیکنی بخونی من چی نوشتممن میگم ...

ولش کن‌ بعضیا از کجا معلوم تو همین کاران لابد

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ببین درسته داری میگی خودش داد زده من نزدم ولی به هر حال شما هم اگه اون موقع دیدین باید برای بعد مساف ...

عزیزم بخدا من هیچی نگفتم وقتی دیدم اصلا گوشیو خامثش کردم اون از جاش پاشد فحش داد نصف شب بود خالم اومد تو من هیچیییی نگفتم

والا خودارضایی عوارضی نداره خیلی جدی😐 خب شما راهکار بهتری داری ارائه بده ؟ وگرنع ساده ترین کار اینه ...

چرا، اون دوستمون عوارض خود ارضایی رو نوشته، حقیقتا روم نمیشه دوباره بنویسم، برو بخون 

😐ماهام این دوران داشتیم مثل اینکه ..میتونه وقتی میاد تو ذهنش ،وضو بگیره ..قرآن بخونه ،سریع از گوشیش ...

من با ۳۰سال سن تازه فهمیدم خودارضایی چیه🙁

انسان وقتی نتونه کنترل نفس داشته باشه با حیوون چه فرقی میکنه واقعا

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

سلامتی دارم با فس فس تاریخ میخونمتو چیکار میکنی؟

نهایی داری؟

اتفاقا منم پسفردا امتحان دارم و فعلا اراده نکردم برم بخونم لش کردم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

الان مشکل پو *رن نیستمشکل اینه دقیقا در موازات اون فیلما با پسرام رفته

اون مشکله ب نظرم ایران ن بسترش داره ن ظرفیت ن فزهنگی اماده اینجور مسائله منم مخالفم اگ ب پسر کشیده بشه داستان چون توی این کشور زندگی میکنیم صدم اعتقاد نداشته باشیم ب هیچی بازم اشتباهه👍

هنوز تو عهد بوق گیر کردن خب ادمیزاد باید میل جنسیش برطرف کنه وقتی نمیتونه ب طور واقعی با ی ادم برطرف ...

خود ارضایی رو چیکار دارین میگم با جنس مخالف هست شما چرا اصلا دقت نمیکنی من میگم کلی چیز بوده اینجا نمیتونم واژ رو کامل بیان کنم کلی فیلم و عکس بوده حتی با پسر فامیل اینا همه خودش برای خودش بد میشه 

من با ۳۰سال سن تازه فهمیدم خودارضایی چیه🙁انسان وقتی نتونه کنترل نفس داشته باشه با حیوون چه فرقی میک ...

وای یادمه اولین بار ک من اصلن نمیدونسم چی هست بقیه میدونسن 

بعد یبار تو یه بازی یکی از دوستام به انگلیسی نوشا kod erzaii میکنی وای بعد من هی میگفتم چی میگه این یعنی چی کد ارضا میکنی چه کدی

بعد به یکی دیگه دوستاممگفتم اونم نمیدونست🤣🤣

افسردگی نمیارهو اون کتگوری خشن هم یه گرایش خاصیه که نخاطب خودشو داره

بله

کسانی که این خشونت رو دوست دارن، دچار سادومازوخیسم هستن و طبق سلیقشون فیلم های خشن رو دوست دارن و میرن میبینن

کسی دوست نداشتع باشه نمیره اونارو ببینه

تقریبا مثل هم ... (یجوری گفتم مشخص نشه چی گفتم چون میریزن سرم😅)

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7