2777
2789
عنوان

میشه یلحظه بیاید اگر دختری فیلم صحنه دار ببینه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 5385 بازدید | 193 پست
بابا من گوشیشو وردتشتم بزارم بالا رو تاقچه صفحش روشن شد اینم هندزفری وصل بود بهش صدا بلند شد من موند ...

خوبه که این اتفاق افتاده،این باعث شد درحقش خوبی کنی شاید اون کارتوروبد بدونه ..ولی درستترین کاروکردی ..امیدوارم ادامه نده به این کار ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
فدا مداسلامتی اونام خوبن

خداروشکر

چیکارا میکنی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته کوچولو؟

۲۲ 

ادما باید میل جنسی ی جوری برطرف کنن منطقی باشید اون بچس و کنجکاو این مسائل همه ما این دوره گذروندیم ب نظرم با توجه ب جو ایران بهترین و کم اسیب ترین راه دیدن همون فیلم هاست بره با پسر غریبه خوبه؟؟ 

انتخاب بین بد و بدتره وگرنه اون فیلمام اسیب داره منم میدونم اما راهکار بهتری وجود نداره

خیر ولی بکنم هم حق دارم چون مادرشمولی به غریبه تر ها کلا ربط نداره

خب اگه خودت نتونستی متوجه بشی دوست دخترت بیاد بگه چی؟!قاعدتا بابت اگاهی که بهت داده باید دستشو ببوسی...هر چند اینم نمیخواسته بگه دختره خودش کولی بازی دراورده

کی میگه به دیگران آسیبی نمیرسونه، بزن گوگل آسیباشو برات به ترتیب میاره، حالا چون رسانه به خاطر حجب و ...

چه آسیبی میرسونه؟ شما که میدونین بفرمایین

تریبون با شماس

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خب چیکار کنه مگه رابطه جنسی ازاده تو ایران یا از نظر فرهنگی اجتمایی پذیرفته شدس؟؟؟ مجبوره خودشو تخلی ...

خب ببینه ولی اگه دچار خود ارضایی و عوارض بعدش شد، بچه رو گردن میگیری؟ 

خب اگه خودت نتونستی متوجه بشی دوست دخترت بیاد بگه چی؟!قاعدتا بابت اگاهی که بهت داده باید دستشو ببوسی ...

نه دستشو نمیبوسم چون تو موردی دخالت کرده که بهش مربوط نیست

همونطور که دوست ندارم دوست من بره چیزی از من رو به دخترم بگه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

۲۲ ادما باید میل جنسی ی جوری برطرف کنن منطقی باشید اون بچس و کنجکاو این مسائل همه ما این دوره گذروند ...

اره جون خودت

این افکار مال یه دختر ۱۳ ساله

یعنی چی میلش برطرف بشه 

اون اصن نباید اللن سمت این چیزا بره 

بد و بدتر چیه بنده ی خدا

اون هم‌فیلم می‌دیده هم عکس میفرستاده

بنظرم یه قرار بزارین تو و دختر خاله اسی با هم پیش یه مشاور برین

۲۲ ادما باید میل جنسی ی جوری برطرف کنن منطقی باشید اون بچس و کنجکاو این مسائل همه ما این دوره گذروند ...

!! داستان دیدن این فیلم ها نیست ، خاله ی من منطقی برخورد میکنه ولی میگم گوشیشو گشت و متوجه کلی عکس و چیزای بد تر بوده چیزی که فقط با توجیح میل جنسی برطرف نمیشه

از خودش عکس فرستاده بود ؟ 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
نه دستشو نمیبوسم چون تو موردی دخالت کرده که بهش مربوط نیستهمونطور که دوست ندارم دوست من بره چیزی از ...

قیاستون کاملاااا نادرسته!شما بزرگتری بچتون حق نداره تو کار شما دخالت کنه!

ولی شما وظیفته بچتو سالم تربیت کنی