2777
2789
عنوان

میشه یلحظه بیاید اگر دختری فیلم صحنه دار ببینه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 5384 بازدید | 193 پست
نه دوست نداره با همه پسرا در ارتباط حتی با پسر عموشاصلا چیزی بنام عشق نبودحالا امروز داریم برمیگردیم ...

به نظرم کاری نکنید که بد تر شه، اول ببرید پیش روانشناس ببینید اون چی میگه، اگه اون گفت باید گوشی رو بگیرید ازش این کارو کنید، چون با گرفتن جوشی ممکنه بیفته رو دنده ی لج و بد ترشو انجام بده، سرزنش های حالت هم باید بین مادر دختری باشه یعنی مثلا تو نباید بفهمی که حالت بابات این مورد سرزنشش کرده، و البته اگه خیلی سرزنش بشه نتیجه ی عکس داره، بهتره خاله ی عزیز عصبانیتشو قورت بده و سعی کنه با دخترش مثل یه دوست باشه، مثل هم دردش، اینطوری میتونه از خطر دورش کنه 

اره واقعا..نه ببینید ما خب دوستیم به هرحال اینک راجب کسی ک دوسش داره بخاد باهام حرف بزنه عادیه ما صم ...

آهان پس صرفا روابطش به جنس مخالف برای فانه، خب جیغ و دادشم بابت این بوده که نمیخواسته اعتبارش پیش کسی زیر سوال بره، پس کلا بعدش شماها به روی خودتون نیارید، تو هم مثل قبل باهاش باش ولی صمیمی تر، حتی به نظرم این فیلمها باعث روابطش به جنس مخالفه ، میفهمی چی میگم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا..نه ببینید ما خب دوستیم به هرحال اینک راجب کسی ک دوسش داره بخاد باهام حرف بزنه عادیه ما صم ...

یه چیز دیگه، این که خودش داره میگه قرص میخوره که هرکی کنه، این که نشسته با گریه برات توضیح داده، یعنی برخلاف یه سری کاربرای اینجا اونقدری عاقل هست که بدونه کارش اشتباس، واسه همین به نظرم بهش فرصت بدید خودش کم کم همه رو پاک میکنه، فقط اجازه بدید عاقلانه تصمیمشو بگیره 

😳وای خدا ادمای این سایت هر روز عجیب تر از دیروز میشن، حالا اگه میگف دختر خالم داشته مراسم سینه زنی ...

یعنی فقط شماها میتونید پور‌ن رو ب سینه زنی و نوحه ربط بدین🤣🤣

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

و فقط شمایید که میتونید پ. رن رو به وسیله ی طول و تفسیر های علمی بی خطر نشون بدید😊

من کجا بی‌خطر نشون دادم؟؟؟؟؟؟

من اصلا تو این تاپیک کامنتی نذاشتم

مشخصه ک پور‌ن اثر فاجعه بار داره اونم روی دختر ۱۵ ساله!!!!! ۱۵ سال وقت درس خوندنه نه پو‌رن دیدن

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

من کجا بی‌خطر نشون دادم؟؟؟؟؟؟من اصلا تو این تاپیک کامنتی نذاشتممشخصه ک پور‌ن اثر فاجعه بار داره اونم ...

حرف حق رو باید شنید، ای کاش میشد یه پست رو چند بار لایک کرد

بنظرم شما دخالتی نکن ودیگه به روش نیارحالا که مادرش قضیه رو فهمیده خودش باید دنبال راهکار باشع ولی متاسفانه اکثرا نووجون ها و حتی بزرگسالها از این جور فیلم ها نگاه میکندد دنیا به گند کشیده نمیشه کاریش کرد .....

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

آهان پس صرفا روابطش به جنس مخالف برای فانه، خب جیغ و دادشم بابت این بوده که نمیخواسته اعتبارش پیش کس ...

اره ازه درستهه خودشم مثل یه بیماری به این موضوع نگاه میکنه 

جی بگم ما هم کنارشیم و البته خودش میخواد که تنها نیاشه ایشالا زودتر اوکی بشه